Életmód, Igaz történetek

14 ember, aki olyan dologra bukkant, ami örökre megváltoztatta a szeretteikkel szembeni hozzáállását

Számos tanulmány és statisztika szerint nap mint nap hazudunk. Néha apróságokat, néha hatalmasakat. A hazugságaink legtöbbször a rokonainkat, barátainkat és a párunkat érinti. Természetesen néha így is felbukkan az igazság – például, ha valaki talál valamit, amit nem lett volna szabad megtalálnia.

 

 

 

1 ,,Anyám mindig azt mondta, hogy apám egy gonosz ember, ezért bűnösnek éreztem magam, amikor találkoztam vele. Mikor apu meghalt, szétválasztottam a dolgait, és rájöttem, hogy néha nem vásárolt ételt, csakhogy pénzt adhasson nekünk.”

2 ,,Amikor nagyapám elhunyt, megtaláltuk a naplóját. Nem tudtunk ellenállni a kísértésnek, úgyhogy beleolvastunk. Kiderült, hogy élete utolsó éveiben borzasztóan hiányzott neki a nagymamám, és szörnyen magányos volt. Nekünk fogalmunk sem volt erről.”

3 ,,Két évig voltam együtt egy lánnyal. Egyszer véletlenül megnyitottam az egyik üzenetét, amiben egy elég intim beszélgetést folytatott valakivel. Kiderült, hogy ez a fickó egy házas barátom volt, akit én is évek óta ismertem.”


4 ,,21 éves voltam, amikor beleszerettem egy 28 éves srácba. Egyszer véletlenül megtaláltam az útlevelét a szekrényben. Kiderült, hogy 38 éves volt, és végig hazudott nekem, mert attól félt, hogy nem akarok randizni egy ilyen „öregemberrel”.”

5 ,,8 éves koromban találtam egy ajándékos dobozt anyám táskájában, amire az volt írva: „gumitermék”. Lesokkolt. Később megkaptam ezt a dobozt karácsonyra. Szerencsére ez volt benne, és nem valami más…”

6 ,,Megtaláltam anyám régi levelét, amiből kiderült, hogy nem tudta fizetni a kedvenc trombitám bérleti díját, és a hangszerbolt tulajdonosa ezért elengedte a bérleti díjat.”

7 ,,Felújítottuk nagyapám alagsorát, és ettől az üzenettől olyan érzésem lett, mintha most is előttem állna és ordítozna velünk.”
8 ,,Minden alkalommal, amikor ebédet csomagolok a fiamnak, írok neki mellé egy üzenetet. Ma rájöttem, hogy gyűjti ezeket az üzeneteket.”

9 ,,A nagymamám holmijai között egy érmés borítékot találtam. Ezeket még én adtam neki a születésnapjára, amikor 2 éves voltam. Kiderült, hogy egész életében őrizte.”

10 ,,Találtam valami csodálatos dolgot a nagyapám garázsában.”

11 ,,Találtam egy régi széfet a nagymamám garázsában. Amikor kinyitottam, kiderült, hogy a belsejében régi pénzérmék és fegyverek voltak.”

 

 

 

 

12 ,,A szüleim házában találtam ezt a valamit. Szerintem még sosem használták. Nem tudom, mi lehet.”

13 ,,Találtam egy videokazettát a szüleim házában. Nem tudom, hogy sírjak vagy nevessek.”

14 ,,Nagyapám holmijai között keresgélve találtunk egy levelet, amiből kiderült, hogy egyszer régen űrhajósnak jelentkezett.”

forrás




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?