Érdekes, Film

Megjósolta a koronavírust A Simpson család a rajongók szerint

A 27 évvel ezelőtti epizódban a koronavírushoz hasonlóan csap le az emberiségre az oszakai influenza.

 

 

 

 

 




Újabb elképesztő jóslatot rejthettek el A Simpson család készítői a sorozat egyik 1993-as epizódjában: már akkor megjósolhatták a koronavírus-járványt, írja a Metro.

Néhány napja ellepték a közösségi médiát azok a posztok, amikben a 27 évvel ezelőtti Simpson-rész és a napjainkban Kínából indult ragály közötti hasonlóságot elemzik a rajongók. A szóban forgó epizód kiindulópontja Oszaka, vagyis Japán volt, innen kapta a nevét (oszakai influenza) az egész Springfieldre lecsapó kór.

A vírus egy Japánból rendelt csomaggal érkezik Simpsonék városába. A dobozban egy turmixgép van, amire a csomagolás közben rátüsszent egy influenzás dolgozó. A 6-8 hetes kézbesítés után még mindig életképes vírus a kicsomagolás után azonnal megfertőzi Homer Simpsont. Nem ő az egyetlen, aki csomagot kap a japán cégtől, így szép lassan az egész város megfertőződik.

A Twitteren többen is arról posztolnak, hogy az újabb hasonlóság nem lehet véletlen. A többség szerint teljesen egyértelmű, hogy Simpsonék megjósolták a koronavírus-járványt.

Ez a twitterező egyszerűen csak annyit írt:

„Egy újabb Simpson-jóslat”

 

 

 




 

 

A Simpson-jóslatot itt lehet megnézni:

A Simpson család történetével ellentétben a koronavírus nem él meg hosszú hetekig egy csomagba zárva. Így aki Kínából rendel, nem kell aggódnia amiatt, hogy elkapja a fertőzést.
 

 

 

 

 

forrás: szeretlekmagyaroszag.hu



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?