Celeb / Híresség

Drámai fordulat Győzikéék életében. Alig tudják felfogni, hogy ez megtörtént velük

„Isten nem siet és nem is felejt…”

 

 

 

 




 

Alig tudják felfogni Győzikéék azt, ami velük történik, miután képhez kapták a bírósági végzést. A nő, aki miatt a 21-es főúton szenvedtek el balesetet hosszan tartó lelki traumát okozva a családnak, most 5 millió forintra beperelte őket. Az oka az, hogy véleménye szerint a Gáspár-család három tagja rá nézve becsületsértő és rágalmazó mondatokkal élt.

„Tény és való, hogy a baleset után, amiről még ma sem tudjuk, hogy a véletlen műve volt-e, vagy szándékos, csináltunk olyan élő bejelentkezéseket, amiben kissé indulatosan fogalmaztuk meg a véleményünket a hölgyről, de hát majdnem meghaltunk!. Milyen világot élünk? Végül még mi leszünk a hibásak, amiért merészeltünk életben maradni? Egyébként ezt csak annak köszönhetjük, hogy egy biztonságos autóban ültünk, mert ha Barbarán múlik, ma nincs kit és nincs miért perelnie… Azt csak csendben jegyzem meg, hogy amikor mi akartunk feljelentést tenni ellene, egyszerűen elküldtek minket a kapitányságról” – fakadt ki a Ripostnak Bea.

„Ez a nő, aki mára csak közvetítőn keresztül hajlandó kommunikálni velünk, és annyira sem volt képes, hogy legalább bocsánatot kérjen, most 5 millió forintot követel tőlünk rágalmazásért és becsületsértésért. Ez egyszerűen nonszensz és nyilván harcolni fogunk, mert egy fillért sem vagyunk hajlandóak fizetni. A hölgyet vajon érdekli, hogy nekem a baleset óta nincs autóm? Nyilván nem, de persze nem is tudja, mert annyit sem kérdezett eddig, hogy hogy vagyunk! De arra van esze, hogy pénzt követeljen tőlünk. Lehet, ebből szeretne új autót venni, hogy megint emberéleteket veszélyeztethessen az utakon?! Kapott egy „ejnye-bejnyét” és még a jogsija is megvan. Isten nem siet és nem is felejt…”– zárta le Gáspár Bea.

 

 

 

 

forrás



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?