Belföld

Magyarország koronavírus terjedésének térképe – Itt láthatók a legveszélyesebb települések

Valószínű minden egyes magyar embert, lakost érdekel, hogyan is áll Magyarország a koronavírussal, mely települések azok, ahol már felütötte fejét és melyek azok, ahol még egyáltalán nem regisztráltak fertőzött beteget. A mostani posztban egy olyan speciális térképet hoztunk el nektek, ahol megtekinthetitek mindezt.

 

 

 

 




Az adatok a legtöbb esetben a magyar települések polgármestereinek Facebook oldalairól illetve a helyi portálokról származnak, szóval ez arra enged következtetni, hogy a források hitelesek. Amennyiben egy adott város, falu, község polgármestere arról kap tájékoztatást, hogy karantént kell elrendelnie a településen, akkor haladéktalanul tájékoztatja erről az ott élő egyéneket, embereket.

Íme a térkép – ha a különböző színű jelölésekre kattintasz, akkor felugrik egy ablak, ami elmondja, hogy az adott településen mi zajlik. Például van-e beteg, ha igen hány éves, mi a panasza, koronavírussal diagnosztizálták-e, történt-e haláleset…stb. Ezeket mind szépen elolvashatjátok, ha (ismétlem) rákattintotok, a színes pontokra.

 





A pandemia.hu szerkesztősége készítette ezt a térképet, és folyamatosan bővítik, hogy mindenki nyomon tudja követni a vírus útját, illetve, ha feltűnik újabb beteg. Eme oldal minden esetet alapos figyelemmel követ.

A térkép még fejlesztés alatt van, hisz óráról-órára jelennek meg újabb információk adatok a koronavírussal kapcsolatban. Erre azért volt szükség mert sajnálatos módon nem közölnek területi adatokat a fertőzöttekről.

 

 

 

 

forrás: vilagunk.hu



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?