Belföld, Hírek

Koronavírusos gyereket diagnosztizáltak Magyarországon – Részletek!

Dr. Király Balázs gyermekorvos néhány perccel ezelőtt osztotta meg közösségi oldalán, hogy a XV. kerületben, a Zsókavár utcában lévő rendelőt az ÁNTSZ lezárta, ugyanis kiderült, hogy igazoltan koronavírus-fertőzöttet kezeltek náluk.

 

 

 

 


 

Az orvos részletesen beszámolt róla, hogy a rendelőbe jelenleg senki nem mehet, a fertőtlenítés zajlik és bíznak benne, hogy a rendelő hamarosan újra kinyithat.

„Kedves Praxisom!

A rendelő alsó szintjét az ÁNTSZ ma fertőtlenítés miatt lezárja! A rendelőbe ma emiatt senki ne jöjjön. A telefonjaink élnek, igyekszünk mindenkinek segíteni! Reméljük, hogy holnap már újra nyitva lesz a rendelő, de természetesen továbbra is csak, sürgős helyzetben, súlyos állapotban kerülhet sor vizsgálatra, minden más esetben telefonon adunk tanácsot, ha kell receptet is.

Miért van szükség a fertőtlenítésre?

A rendelőben egy olyan gyermek vizsgálata történt, akinél igazolódott a koronavírus fertőzöttség. Tudtommal a gyermek jelenleg nem szorul kórházi kezelésre.

Fontos!

Igyekszünk minden hírt a személyiségi jogok maximális betartása mellett minél előbb közölni. Ígérem, hogy semmilyen tényt, fontos információt, ami megosztható nem fogok titkolni. Fontos, hogy bízzanak ebben. Egyúttal kérem, hogy se erről, se más konkrét esetről az oldalamon ne kérdezzenek és semmilyen valósnak vélt infót ne osszanak meg, mivel ez sértheti a betegjogokat!”

 

 

 

 

 

https://www.facebook.com/kiralydoktor/posts/898186207284834

 

 

 

 

 

forrás: blikk.hu



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?