Celeb / Híresség

Kulcsár Edina: „Sajnos nem tehetem meg, hogy nem megyek be a plázákba”

Kulcsár Edina is kifejtette a véleményét a járvánnyal kapcsolatban a közösségi oldalán.

 

 

 

 




 

A volt szépségkirálynő egy hosszabb Instagram-posztban fejtette ki a véleményét a kialakult helyzetről, amit a 24.hu szúrt ki először. A posztban Edina leszögezte, hogy magát különösebben nem félti a vírustól, inkább a nagyszüleit. Ezek után pedig arra is kitért, hogy mi az, ami viszont már őt is komolyabban érinti.

„Munkáltatók vagyunk a férjemmel, Csutival. A cégeinken belül több mint 20 főt foglalkoztatunk. Mi leginkább a bevásárlóközpontokban vagyunk jelen. […]Tehát sajnos nem tehetem meg, hogy nem megyek be a plázákba, nem viszek a lányoknak kellékeket amikre éppen szükségük van. Szóval, csak tisztázzuk, nem azért megyek ide-oda, mert otthon unatkoznék és lételemem, hogy állandóan dolgozzak, hanem mert a szükség nagy úr. És igen, az egészség az első, de vannak bizonyos kötelességeim, amiknek maximálisan meg kell felelnem, mind anyukaként, feleségként és munkaadóként egyaránt” – írta posztjában Kulcsár Edina, aki emellett még egy másik dolog miatt is aggódik, ez pedig a közelgő szülése.

 

 

 

 

View this post on Instagram

☝️🦠

A post shared by Szabó-Kulcsár Edina 👰🏻❤️ (@edinakulcsar_official) on

„Anyuka vagyok, ráadásul várandós is és heteken belül életet kell adnom a kislányunknak. Próbálok pozitív maradni, de elég lehangoló a jelenlegi helyzet. Életem egyik legszebb napjának kellene, hogy legyen a második gyermekünk születése, de szerintem teljesen más lesz ez a mostani öröm, mint Medoxnál” – fogalmazott Edina.

 

 

 

 

forrás: noizz.hu



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?