Celeb / Híresség

Tom Hanks és felesége elkapta a koronavírust

A közösségi oldalán jelentette be a színész, hogy neki és feleségének, Rita Wilsonnak pozitív lett a koronavírus-tesztje.

 

 

 

 




 

Ausztráliából jelentkezett be Tom Hanks a közösségi oldalán, hogy bejelentse, feleségével együtt elkapták a koronavírust.

„Sziasztok! Rita és én Ausztráluiában vagyunk. Kicsit fáradtnak éreztük magunkat, mintha megfáztunk volna, és volt és némi testfájdalmunk is van. Ritának volt némi hidegrázása és enyhe láza is. Ahogy ez a világban most szükséges, teszteltek minket koronavírusra, ami pozitív lett” – írta Instagram-oldalán Hanks. „Hogyan tovább? Követnünk kell az egészségügyi hatóságok protokollját. Tesztelnek, megfigyelnek és el leszünk különítve mindaddig, amíg a közegészségügy és a biztonság megköveteli” – folytatta hozzátéve: „Nem egynapos program lesz”.

 

 

 

A színész ígéretet tett arra, hogy folyamatosan tájékoztat majd a dolgok alakulásáról.

Hanks és Wilson Ausztráliában forgat egy egyelőre még cím nélküli filmet Elvis Presley-ről. A filmet Baz Luhrmann rendezi. Tom Hanks Presley menedzserét, Tom Parkert alakítja – írja az MTI.

Az ENSZ Egészségügyi Világszervezete (WHO) adatai szerint Ausztráliában jelenleg 120 embert diagnosztizáltak az új típusú koronavírus-fertőzéssel.

 

 

 

 

forrás



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?