Életmód

16 fotó, ami utazásra invitál az olykor érthetetlen, de sosem unalmas női világba

Még azok az emberek is, akik amúgy nem hisznek a párhuzamos univerzumok elméletében, meg vannak győződve arról, hogy a nők egy rendkívül sajátos valóságban élik mindennapjaikat. A gondolkodásuk, ahogy a humorérzékük is, teljesen eltér a férfiakétól – ebből kifolyólag pedig számtalan szórakoztató szituáció képes keveredni a mindennapokban. Az alábbi 16 fotó segítségével most egy rögtönzött utazásra indulhatunk az olykor érthetetlen, de sosem unalmas női világba.

 

 

 

1 Csak a lányok tudják, hogy mekkora súlya van egy régóta várt találkozásnak.

2 ,,Elég különc lány vagyok, szóval idén Halloweenkor úgy döntöttem, hogy kivételesen „normális lánynak” öltözök. Az egész iroda meglepődött.”

3 Lányok és az étkezés – na ez még egy nagy rejtély. Ezt a lányt például rajtakapták, amint az üdítőjébe mártogatja a csirkefalatokat.



4 Azt hitted, hogy a nők csak rózsaszín kabriókra vágynak? Van, aki a Shrek-féle Fiona hercegnős stílust részesíti előnyben.

5 ,,Ma véletlenül a biztonsági övemet is magamhoz láncoltam, amikor összekapcsoltam a kabátomat, majdnem meghaltam amikor kiszálltam a kocsiból és visszarántott.”

6 Amikor egy nő a maximumra állítja az ölelés-fokozatot.



7 Lányok és a túlzásba vitt smink.

8 ,,A feleségem fát akart lehozni a padlásról. Mondtam neki hogy jó, de ne lépjen a gipszkartonra. … Később elismerte, hogy nem tudta, mi az a gipszkarton.”

9 ,,A barátnőm szóvá tette, hogy maradt néhány szőrszál a mosdókagylóban borotválkozás után, és jó lenne, ha rendet tartanék magam körül…”

10 Nincs szükség szelfibotra, ha van egy ilyen orrmányos barátod.

11 ,,A karácsonyi fotóm, amin az ajándékba kapott macskám belém karmol olyan, mint egy reneszánsz festmény.”

12 Két cicalány nem fér meg egy fotón – ezt mindenki tudja.

13 Minden munkahelyen van egy ilyen nő.

 

 

 

 

 

14 A felismerés pillanata, amikor rájött, hogy telefonnal a zsebében volt medencézni.
15 ,,A feleségem kalóz-stílusú munkahelyi csapatépítő bowlingra ment. Mindenki kalóznak öltözött, kivéve ő, ő inkább ágyú szeretett volna lenni.”

16 Én a mosogatást is odaírtam volna a papírra, de ez a fotó azért jól összegzi, hogy mire képes egy nő, csakhogy megússza a vacsorafőzést…😄

forrás




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?