Celeb / Híresség

Különleges nyereményjátékkal kedveskedik követőinek Kiszel Tünde: egyedi ajándékkal gazdagodhat a legszerencsésebb rajongó

Kiszel Tünde, a halhatatlan magyar naptárdíva mindig tud újat mutatni, ha naptárfotókról van szó, így most is hatalmas meglepetéssel készült rajongói számára.

 

 

 

 

 




A népszerű naptárdíva a 2020-as albumában különböző foglalkozásokat mutat be: a februári oldalon például egy fegyelmezett őrnagynak öltözött be.

A speciális őrnagyszetthez jár minden: katonai tányérsapka, vállpánt, hajtóostor és még egy alárendelt férfi katona is, aki vakmerően néz elébe Tünde ostorcsapásainak és perzselő tekintetének. Az igazán szerencsések most ingyen hozzájuthatnak egy ilyen fantasztikus naptárhoz.

 

 

 

 

 

 

View this post on Instagram

🌸NŐNAPI NYEREMÉNYJÁTÉK🌸 Kedves Barátaim, Rajongóim, kedves Mindenki🤩 Nőnap alkalmából úgy gondoltam egy gyors kis nyereményjátékkal kedveskedek Nektek, amelyben a szerencsés nyertes egy DEDIKÁLT KISZEL TÜNDE FALINAPTÁRT kap🥰 Nincs más dolgotok, mint: 🌸KÖVESSETEK BE ENGEM😘🌹 🌸LIKE-oljátok EZT A KÉPET 🌸JELÖLJÉTEK MEG KÉT BARÁTOTOKAT KOMMENTBEN💕 (Például akinek majd a nyeremény naptárt szeretnétek ajándékozni) Sorsolás: 03.08. Vasárnap, reggel 11:00💞 Akkor fogom a nyertest kisorsolni, majd felveszem Vele a kapcsolatot és már kapja is a DEDIKÁLT naptárt!💖😍 Sok puszi💋#nyeremenyjatek #nőnap #dedikált #naptár #szeretet 🌷💞😍

A post shared by Kiszel Tünde 😍💖💞💕❤️ (@kiszeltunde_) on

Tünde nőnap alkalmából hirdette meg a nyereményjátékot, amelyben bárki részt vehet, aki követi őt az Instagramon, lájkolja a nyereményjátékot meghirdető képet, illetve a hozzászólásokban megjelöli két barátját, például azokat, akiknek a megnyert naptárt szeretné ajándékozni.

Mindeközben Kiszel Tünde saját weboldalán is hozzá lehet jutni a 2020-as naptárhoz, ahol az igazi rajongók az előző évek kasszasikereit is beszerezhetik, sőt még kacsintós pénztárca vásárlására is van lehetőség.

 

 

 

 

 

forrás



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?