Életmód

18 ember megmutatta, hogy mennyire megváltozott az élete, miután kilépett egy mérgező kapcsolatból

Az Egyesült Államokban percenként 20 ember válik családon belüli (fizikai) erőszak áldozatává, és minden harmadik nő állítja, hogy érezte már magát kellemetlenül vagy egyenesen félt is már valamelyik volt barátjától, aki szakítás után nem volt képes annyiban hagyni a dolgokat. Bár magától értetődőnek tűnik, valójában pszichológiai szempontból nagyon is nehéz megszakítani egy toxikus, mérgező kapcsolatot, viszont ha egyszer rászánjuk magunkat, teljesen más emberek leszünk. Akárcsak cikkünk hősei.

 

 

 

1 ,,Miután az ötéves kapcsolatom véget ért, úgy döntöttem, hogy kicsit megváltoztatom a szobámat, ahol eddig éltünk.”

2 ,,Nemcsak a szemöldököm lett jobb, de boldogabb is lettem. Nemcsak az exemtől, de a toxikus családjától és a mérgező gondolkodásmódtól is megszabadultam.”

3 ,,Ez a nyár húzós volt! Szakítottam a pasimmal, előléptettek a munkahelyemen, jobban odafigyeltem magamra és több időt töltöttem a szeretteimmel!”


4 ,,Lefogytam 9 kg-ot, megszabadultam a pánikrohamoktól, megtanultam sminkelni és most megpróbálom újra szeretni magam.”

5 ,,Egy távkapcsolatból és állandó sértegetésekből álló 5 éves kapcsolat után végre visszanyertem a szabadságomat, és ennek örömére még egy tetoválást is készíttettem magamra.”

6 ,,Két évvel a szakítás után végre sikerült szelfit készítenem különféle internetes filterek nélkül. Arra törekszem, hogy megtanuljam szeretni magam és a testem.”



7 ,,A bal oldali képen szomorú voltam és mindig éhes. Ez a kép 2 héttel a szakításunk előtt készült. A jobb oldali képen magányos vagyok, de átkozottul boldog.”

8 ,,Az exem szerint az én hibám volt, hogy minden pasi megnézett. Pedig csak arról volt szó, hogy az idegességtől néha napokig nem tudtam enni. Mióta szakítottunk, nincsenek ilyen problémáim.”

9 ,,Amikor kapcsolatban voltam, alig ettem és mindenki látta rajtam, hogy boldogtalan vagyok. Most kibékültem a családommal, rendesen eszek, és elkészíttettem életem első tetoválását.”

10 ,,Olyan ember voltam, aki állandóan arra gondolt, hogyan tudna kárt tenni magában. Mióta szakítottam a pasimmal új barátaim vannak, újra mosolygok, és mindjárt befejezem a főiskolát.”

11 ,,Az exem utálta a videojátékokat. Végül összepakoltam, és elköltöztem. Örülök, hogy végre úgy díszíthetem a lakást, ahogy kedvem tartja.”

12 ,,Megszakítottam életem legmérgezőbb kapcsolatát, és most ösztöndíjas vagyok az ország legmenőbb egyetemén!”

13 ,,Az az ember, aki „úgy szeretett, mint senki más”, valójában állandóan szorongatott és elbizonytalanított. Meglepően gyorsan felépültem a szakítás után.”

14 ,,Végre megint mosolygok. Vettem egy lakást, találtam munkát. Olyan csodálatos, hogy újra boldog vagyok!”

15 ,,A volt kapcsolatomban csak stresszt kaptam. A szakítás után egyetemre mentem és megtanultam vigyázni magamra.”

 

 

 

 

 

 

16 ,,Szakítottam a pasimmal, visszatértem az iskolába, és radikálisan megváltoztattam az életmódomat. Apróbetűs rész: lefogytam 15 kilót és találkoztam egy csodálatos emberrel.”

17 ,,Egy hároméves kapcsolat felbontása után nekem és a macskáimnak kétezer kilométerrel messzebb kellett költözni. Most viszont végre boldog vagyok és újra szabadon lélegzem.”

18 ,,Amikor 7 év után szakítottam a barátommal, azt hittem, hogy soha többé nem leszek boldog. Aztán az élet bebizonyította, hogy igazából eddig voltam szomorú.”

forrás




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?