Hírek, Külföld

Lefűrészelte a saját lábát egy zombi-drogtól beállt férfi

Az orvosoknak csodával határos módon sikerült megmenteni a teljesen beállt férfi életét.

 

 

 

 




A Fűszer néven ismert droghoz fájdalomcsillapítókat kevert egy férfi Prokopjevszkben, majd a szer hatása alatt térd felett lefűrészelte a saját lábát. A 29 éves orosz drogos még időben kórházba került, ahol az orvosok el tudták állítani a vérzést, és életben tartották a magából teljesen kivetkőzött férfit.

A drogosról a kórházban készült néhány gyomorforgató kép, ahogy az intenzívről egy másik osztályra szállítják át. A férfit ábrázoló fotók a Daily Mail cikkében láthatók, de úgy is csak erős idegrendszerű olvasóinknak ajánljuk a fotók megtekintését, hogy a legdurvább részleteket kitakarták.

A Fűszer, vagy angolul Spice egyre népszerűbb szintetikus kábítószer, melynek használói szinte teljesen zombikká változnak a szer hatása alatt. A kábítószer alapanyaga gyógynövényekből vagy egyéb aprított növényi anyagokból áll, ehhez adnak még egyéb vegyszereket.

 

 

 

A YouTube-on rengeteg videó látható, amin Fűszert fogyasztó emberek láthatók. Ez a nő például bármelyik horrorfilm szereplője is lehetne, ehhez képest Cambridge-ben videózta le egy éppen hazafelé bringázó férfi:

 

 

 

forrás



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?