Celeb / Híresség, Film

Újra összeáll a Jóbarátok – hamarosan jön egy új rész a sorozatból

A sorozat legendás színészgárdája egyetlen új rész erejéig áll össze ismét. De ez az epizód mégis más lesz, mint korábban.

 

 

 

 




Hamarosan indul az HBO Max streaming szolgáltatása, a bevezető kampány részeként pedig leforgatnak egy új részt a Jóbarátokból. A sorozat 1994 és 2004 között futott, 15 évvel ezelőtt ért véget. Az utolsó részt 52,5 millióan nézték az Egyesült Államokban, amivel a legnépszerűbb sorozatepizód volt a 2000-es években.

A Jóbarátok legendás színészgárdája egyetlen rész erejéig áll újra össze – írja a BBC. Tehát,

a sorozat hat főszereplője, Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matt LeBlanc, Matthew Perry és David Schwimmer mindannyian benne lesznek az új epizódban.

Bár az összes eredeti szereplő jelen lesz, azért mégsem lesz minden a megszokottak szerint. Az előzetes találgatások alapján ugyanis a legújabb rész egy forgatókönyv nélküli, improvizatív jellegű újraegyesülés lesz. Amikor elindul majd a WarnerMedia új szolgáltatása, az új rész és a korábbi 236 epizód elérhető lesz a rendszerben minden előfizető számára.

A hírt először a főszereplők jelentették meg a közösségi oldalaikon. Mindannyian ugyanazt a fotót és szöveget tették közzé.

 

 

 

 

„Megtörténik.” – írja a képhez Jennifer Aniston is.

 

 

 

 

 

forrás



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?