Celeb / Híresség

Őszintén vallott párjával való kapcsolatáról Jolly: jövőbeli terveit is elárulta

Már nem akarja összemosni a színpadot a magánélettel: nem lépnek fel Barbival.

 

 

 

 
Budapest — Idén új irányt vesz Tarcsi Zoltán (41),azaz Jolly élete. Új oldalát igyekszik megmutatni a színpadon, amint pedig lezárul a válása, eljegyzi kedvesét, Szuperák Barbarát (22). Az énekes már azzal óriási meglepetést okozott, amikor kiderült, őt rejti az űrhajósmaskara a TV2 Nicsak, ki vagyok? című show-jában, ám Jolly kicsit bánja, hogy ilyen hamar lelepleződött, mert tovább bizonyította volna sokoldalúságát.

Itt a meglepetés: Jolly volt a Nicsak, ki vagyok? űrhajósa /Fotó: TV2

 Egy éve azon dolgozom, hogy kitörjek a skatulyából. Ezért vagyok hálás a felkérésért, de énekeltem volna még vicces rajzfilmdalt, operát és rockot, avagy a Hooliganstól a Királylányt – magyarázta Jolly.

Az elmúlt években Suzyval, azaz Királyvári Zsuzsannával (33) szinte egybeforrt a neve, de párosuk a színpadon és a magánéletben is zátonyra futott.

– Hiába kezdtem a pályát egyedül a Románcokkal, kilenc évig a feleségemmel léptünk fel, úgy szoktak meg, mint a mulatóspárt. Korda Györgytől is elszakíthatatlan Balázs Klári, ahogy régen a Vámosi–Záray házaspárt sem tudták elképzelni külön – mondta Jolly, aki ezért nem keres maga mellé duettpartnert sem.

– Nem állítom, hogy egy-egy kollégával nem énekelek majd duettet, de állandó partner nem kell többé!– szögezte le Jolly, pedig adná magát, hogy új szerelmével lépjen fel a színpadon is.

– Barbara tanult énekelni, és meglepően jó a hangja, ám egyikünk sem szeretné többé a szakmát a magánélettel összemosni.

 

 

 

 

 

 

Új, szerelmes dalához készült klipjében azért kedvese a főszereplő.

– Egy éve ismerjük egymást, az összes klipben jelen volt, de ez most más. Természetesen a Nincsen annyi csillag fent az égen című dal minden szerelmeshez szól, de én Barbinak énekeltem, írtam ezt is. Bár sokan azt hitték, nem komoly a kapcsolatunk, a sok nehézség csak megerősítette az érzelmeinket. Ő érettebb a koránál, én pedig egy negyvenes férfiba oltott harmincasnak érzem magam, úgyhogy lélekben, gondolkodásban pont egyidősek vagyunk – árulta el Jolly, aki a Blikk tudomása szerint hónapokkal ezelőtt beadta válókeresetét a bíróságra.

Úgy készül, amint a válás lezárul, megkéri szerelme kezét.

– Remélem, hamarosan szabad ember leszek, papíron is elvált, és akkor még szorosabbá válhat a kapcsolatunk, eljegyzem Barbarát, mert szeretem. Emelt fővel csinálta végig mellettem az elmúlt időszakot, támogatott, amikor meghurcoltak a szakításomért – fogalmazott a mulatóssztár. – Lassan mindenki elfogadja őt, mert életem elszakíthatatlan része, és hiszem, sokáig az lesz még.

Nem bánt meg semmit

Tavaly tavasszal robbant a hír: 13 év után Jolly elköltözött feleségével és kislányával közös otthonukból. Nem sokkal később beleszeretett a klipjeiben szereplő modellbe, Barbarába. Az egykori szépségkirálynővel össze is költözött az énekes, ám korábbi kapcsolatából született gyermekei fontosak neki.

– Mertem új életet kezdeni, és egy lépésemet sem bántam meg – mondta Jolly.

 

 

 

 

forrás►► HA TETSZETT A CIKK, KÉRJÜK LÁJKOLD ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! ❤ KÖSZÖNJÜK!
VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?