Celeb / Híresség

Jolly drámája: válása miatt már a barátai is magára hagyták a mulatóssztárt

Nem éppen békés válása miatt már barátai is elpártoltak Jolly mellől, ezért most olyan emberekkel igyekszik körülvenni magát, akik a magánéleti döntései miatt nem ítélik el.

 

 

 




 

A Star interjújából kiderül, hogy Jolly és új kedvese néhány napja érkeztek haza Amerikából, ahová egy ötállomásos turné során utaztak. A hétvégi fellépéseknek köszönhetően hét közben volt idejük felfedezni az országot, s olyan ikonikus helyszíneken jártak, amiket eddig csak filmeken keresztül láthattak.

A kinti bulikról annyit elárult, hogy „fergetegesek voltak”, a közönség jól fogadta őket.

Ez volt a szerelmespár első hosszabb közös útja és úgy érzik, sokkal közelebb kerültek egymáshoz. A kimozdulás rá is fért párra, az utóbbi időszak ugyanis Jolly válásától volt hangos. Az alvászavarról és depresszióról elindult híreket azzal kommentálta, természetes, hogy a fellépések, az éjszakázás és a különféle támadások nyomot hagytak rajta, de mára már jól van, teljesen új életet kezdett: új otthonra és párkapcsolatra talált.

 

 

A barátait viszont elvesztette, magánéleti válsága miatt sokan elpártoltak tőle, olyanok is, akikről nem gondolta volna, az okot pedig nem érti. Hiszen egy párkapcsolatban két ember van igazán benne, így nem tudja, hogy más milyen alapon ítélkezik kizárólag felette. Ezért is igyekszik új párjával megőrizni a békét, főleg, hogy régen érezte ilyen jól magát.

 

 

 

 

forrás



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?