Celeb / Híresség

Mi jöhet még?! Teljesen kikészült Gáspár Bea! „Ha ez bekövetkezne, belehalnék”

„Az idegeim is felmondják a szolgálatot…”

 

 

 




 

Nagyon kemény történések vannak a Gáspár család háta mögött, és az sem lesz könnyebb, ami rájuk vár. Tavaly novemberi autóbalesetük miatt csaknem az idegösszeroppanás szélére került, majd jött az újabb sokk: az ügyészség januárban költségvetési csalás miatt letöltendő börtönbüntetést kért a férjére.

Bár Bea teljesen kikészült, mindent elkövet azért, hogy Győzővel újra felálljanak a padlóról és lányaiban is tartja a lelket. A Sorry! magazinnak mesélt az érzéseiről, és arra a kérdésre is választ adott: mit gondol, mikor lesz már végre nyugta a családjának:

– Soha! Áprilisban lesz három éve, hogy húzódik ez az ügy. (…) Teljesen kikészültem! Próbálom túlélni ezt az időszakot, és mindenben támogatni a férjemet, de nem mindig sikerül, mert nem értem, kinek lehet ennyire a bögyében. Győző azóta futóbolond lett, nem is lehet vele beszélni. Nagyon padlón van, és mivel a felesége vagyok, vele élem a mindennapjaimat, ez rám is hatással van. Ha összeomlok, kiborul, rám vár az a feladat, hogy vigasztaljam, pedig lassan az én idegeim is felmondják a szolgálatot. Arról nem beszélve, hogy Evelint és Virágot is kikészíti a gondolat, hogy bármikor lecsukhatják az édesapjukat. Sajnos valóban bármi előfordulhat! rettegésben élünk, mert nem tudjuk, hogy mi lesz, de az utolsó pillanatig bizakodunk abban, hogy ez nem következik be. Belehalnék! – mondja kétségbeesve Bea, aki mostanában sok időt tölt otthon, és új tervei vannak: Evelinnel szeretne jelentkezni egy képzésre – szakács- és cukrásziskola indul Salgótarjánban. Bár Bea tud főzni, A Konyhafőnök VIP-et is megnyerte, borvacsorákat ad – szeretne erről egy hivatalos képesítést is kapni.

 

 

 

 

forrás



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?