Celeb / Híresség

Nem csitulnak a kedélyek: Pápai Joci személyesen beszélne ByeAlexszel sokat vitatott dala kapcsán

Budapest — A „Be vagyok tépve” kezdetű, a drogozásra utaló ByeAlex-dal miatt akadt ki annyira Pápai Joci (38), hogy nyilvánosan kritizálta a zenészt közösségi oldalán, megtiltotva gyermekeinek, hogy hallgassák az X-Faktor mentorának slágereit.

 

 

 

 

 




„Ez leírhatatlanul nagy rombolás. Azt gondolom, ezt nem engedhetnéd meg magadnak, legalábbis abból a pozícióból, amiben jelenleg vagy. Hogyhogy nem szól rád a környezetedből senki? Véletlenül sem akarok szent embernek tűnni. Úgy gondolom, megjártuk az utat mindannyian, de próbáltunk mindig okulni és tanulni a hibáinkból” – írta közösségi oldalán a felháborodott zenész, akire egyébként nem jellemző, hogy ilyen élesen foglal állást nyilvánosan kollégákkal szemben, de úgy tűnik, ByeAlex (35) nagyon kihúzta nála a gyufát a Manuellel (19) közös dalával.

ByeAlex személyesen válaszol majd Jocinak. Fotó: Varga Imre

 

 

 

 

 

Pápai a Blikk megkeresésére elmondta, eddig nem beszélt a kollégájával, ám szívesen meghallgatná a véleményét.

– Úgy hallottam, azt mondta, ha találkozunk, személyesen, kifejti majd, mit gondol a témáról. Örülnék, ha tudnánk erről beszélgetni, mert a népszerűsége miatt nagy a felelőssége, és baj, ha ezt nem látja be. Nem akarom megmondani, ki miről énekeljen, vagy pálcát törni más felett, de lehet ezt másképp csinálni, a mondanivalót olyan köntösbe csomagolni, ami továbbra is trendi, ugyanakkor nincs káros hatása a fiatalokra. Nem akarom Alexet bántani, nincs vele bajom, sőt, értelmesnek tartom, éppen azért vagyok most ennyire felháborodva – mondta Pápai Joci.

ByAlex továbbra sem reagált Pápai Joci megkereséseire.

 

 

 

 

forrás



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?