Celeb / Híresség

Kiderült mihez kezd az Éjjel-nappal Budapest után Teó: megszólalt távozása kapcsán a sorozatsztár

Budapest — Hosszas hallgatás után megszólalt Gerendásy Gábor (42), aki két és fél év után kurtán-furcsán távozott az Éjjel-nappal Budapestből.

 

 

 

 




Lapunknak egy bennfentes elárulta, az elmúlt időszakban a produkciónál úgy ítélték meg, hogy nem akarnak tovább Gáborral dolgozni, ezért elváltak útjaik. Az egykori ÉNB Teó a Blikknek elmondta, sokat köszönhet az RTL II-n hétköznap esténként futó sorozatnak, de a jövőben mással foglalkozik majd.

– Nem azt szeretném, hogy az emberek azt gondolják rólam, hibátlan vagyok, mindig is csibész voltam. A sorozat előtt az éjszakában dolgoztam, voltam testőr és biztonsági ember szórakozóhelyeken. Sokat köszönhetek a csatornának, rengeteg tapasztalattal gazdagodtam, és igazából nem is szeretnék beszélni arról, miért nem dolgozom már ott, de a pletykákat tisztáznám: nem fordult elő olyan, hogy alkalmatlan lettem volna a forgatásra vagy bármilyen szer hatása alatt lettem volna munka közben – jelentette ki Gábor, hozzátéve, távozása óta sokan keresték, hogy hiányozni fog Teó karaktere a szériából.

Gerendásy Gábor azonban már az edzésekre koncentrál, 12 éve foglalkozik a muay thai harcművészettel, nemzetközi edzői vizsgával is rendelkezik.

– Gyerekeknek és felnőtteknek tartok tréningeket, versenyzőket készítek fel tornákra. Egyelőre a sport teszi ki az életemet – magyarázta Gábor, akinek így több ideje jut 17 éves fiára is, akivel együtt is edzenek. – Gábor fiam ugyanezzel a küzdősporttal foglalkozik, szép eredményei vannak

 

 

 

 

forrás



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?