Celeb / Híresség

Hoppá: Berki Krisztián David Beckham mellé költözik

Nagyon bejött Berkiéknek az Amerikai Álom, olyannyira, hogy már lakást is vásároltak a tengerentúlon, nem is akárki szomszédságában.

 

 

 

 

 




Berki Krisztián egy ideje már az Egyesült Államokban múlatja az időt, Instagram-oldalán pedig most éppen legújabb szerzeményével büszkélkedett.

 

Márciusban indul @davidbeckham új csapata Miamiban ( rózsaszínben) így néztünk mi is egy kecót @riccowi segítségével👏🏻 kiderült, hogy David pont a szomszédom akar lenni hiszen megvette a penthouse -t 25 millió dolcsiért így Mazsi és @victoriabeckham a közös helységben reggeli yoga közben kibeszélhetik ki milyen mosóport használ a szennyes ruháknak….🤪 @riccowi szerencsére elsőnek Nekem 210 négyzetméteres lakást mutatott a 44. emeleten és az csak 1 millió dollár…. kezdtem izgulni nehogy több legyen…😜 @davidbeckham márciusban találkozunk a pool-ban 👏🏻 és tudod, ha a legjobb menedzserre van szükséged keress meg bátran az aszisztensem tud adni időpontot 🙌🏻#nakileszaszomszedom #davidbeckham #aberki

1,559 Likes, 4 Comments – a berki 🇭🇺 (@berkikrisztian) on Instagram: „Márciusban indul @davidbeckham új csapata Miamiban ( rózsaszínben) így néztünk mi is egy kecót…”

A magyar celeb egy 44. emeleti, 210 négyzetméteres luxuslakást vásárolt 1 millió dollárért (285 millió forint), ráadásul a szomszédság sem mindennapi: maga David Beckham mellé költözhetnek – írja a Velvet.hu.

Berki szerint ennek számos előnye lesz majd a közeljövőben, többek között Mazsi sem unatkozik majd, hiszen biztos rengeteg közös témájuk akad a világhírű focistafeleséggel, Victoria Beckhammel – írta a fotója alá.

 

 

 

 

forrás



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?