Életmód

18 férfi, akinek a különleges képessége, hogy bármikor képes bajba kerülni

A férfiak sajátos logikája néha érthetetlen, vidám, vagy épp roppant kínos történeteket von maga után. Pontosan ennek köszönhető azonban, hogy a férfiak mellett sosem lehet unatkozni: néha női tusfürdőt használva sodorják magukat bajba, máskor komoly problémát okoz számukra egy tészta- vagy épp samponvásárlás.

 

 

 

1 ,,Úgy döntöttem, hogy írok a bérbeadónak, mert nem volt az albérletemben meleg víz.”

2 Minden nap tanul valamit az ember.

3 ,,A 2 éves testvérem az arcát a kanapéba nyomva sírt.”


4 Amikor a kis titok is nagy problémát okoz.

5 ,,Van egy hallgatónk, aki gyakran alszik az aulában a kanapén. Valaki lefényképezte, kinyomtatta a róla készült képet és kirakta oda, ahol általában aludni szokott.”

6 Persze legtöbbször még a tejet is elfelejtik.



7 ,,Tollakat kellett vennem a barátnőmnek, de én nem tudtam elmenni a boltba, ezért a nővéremet küldtem el. Megvette, és küldött róla nekem egy képet, én pedig tovább küldtem a barátnőmnek…”

8 Még csak nem is hazudott.

9 Az apai humor mindig különleges.

10 Egy párkapcsolaton mindig dolgozni kell, még akkor is, ha nem is tudod, mi rosszat vétettél.

11 ,,Valami probléma van, biztos úr?”

12 A feleséggel történő viták olyan harcok, amikben mi már akkor veszítünk, amikor belekezdünk.

13 ,,A barátnőm megkért, hogy vásároljak neki sampont és hajbalzsamot.”

14 Zéró közelbe kell csökkenteni a hibalehetőségeket.

15 ,,Anyám tudta, hogy szeretnék egy robot porszívót, de nem akart sok pénzt költeni rá, ezért óriási kedvezménnyel vette ezt a modellt. Kiderült, hogy egyáltalán nem is tud porszívózni.”

 

 

 

 

 

 

16 ,,A feleségem azt akarta, hogy vegyek fel egy mellényt, de én nem vagyok mellényes típus, szóval kompromisszumot kötöttünk és felvettem.”

17 ,,A hétvégén kempingezni voltam, hogy kieresszem kicsit a gőzt a vizsgahét előtt. Találd ki, kinek kell ma prezentációt tartania…”

18 ,,Egy kávézóban ültem, amikor egy férfi odajött és az asztalomra tette ezt a papírt. Amint lefordítottam, elmenekültem onnan. A papír arra kér, hogy menjek a WC-re, ha befejeztem az italom.”

forrás




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?