Celeb / Híresség

Nagy a baj? Felröppent a hír, hogy Schobert Norbiék válnak – Itt van Rubint Réka válasza pletykára

Rubint Réka azt állítja, Norbi botránya nem szakító ok, azaz szó sincs válásról.

 

 

 

 




 

Az egész világot bejáró botrány ellenére Réka több alkalommal is kiállt férje mellett, de most az RTL Reggeliben árult el részleteket Norbi nagy port kavaró kijelentéseiről.

Réka elmondta, amíg Norbi kirobbantotta az év botrányát, ő addig hajat mosott, nem is számítva arra, mi fog történni.

„Nem is tudtam, hogy miről fog beszélni. Eltelt egy nap, láttam, hogy válaszolgat, így kérdeztem, mit ír ilyen lelkesen. Másnap délután, estefele én is szembesültem vele, hogy ez nem egy megszokott videó volt – emlékezett vissza Réka. – Elég szókimondó lett, de az első könyvében is nagyon erősen fogalmazott, ezért jutott el az emberekhez.”

Norbi rosszul fogalmazott és félreérthetően. Ő nem a várandósság utáni közvetlen időszakról akart beszélni, hanem a terhesség után 3-4 évvel, 20-30 kiló pluszról. Nem azt akarta mondani, hogy a férfi nem szereti a párját, ha van rajta felesleg, hanem a vonzalomról. Mondtam neki, hogy ezt lehetett volna sokkal szebben megfogalmazni” – mondta.

Réka arról is elmerengett, hogy soha sem sejtette volna, hogy a külföldi sajtó is lehozza férje botrányát.

„Nem gondoltam, hogy ekkora port kavar. Ismerem a Norbit, tudom, hogy életfilozófiájaként kitűzte a célt, hogy lefogyasztja a világot. Állandóan ezen kattog az agya. Létező problémát kapart ki, hiszen ha nem így lenne, nem lett volna ekkora visszhangja” – mondta Réka.

 

 




 

Réka bízik benne, hogy a botrány nem szakítja szét a családot.

„Optimista ember vagyok. Az, aki a Norbi véleményével engem azonosít, és trágár kommenteket ír… Ez nagyon elkeserítő. (…) Amikor valaki elkezdi taglalni, hogy hogyan szeretné látni a halálunkat, az kritikán aluli. Ez nem vélemény, ez gyűlölet. Anyák, apák, nagyszülők írnak minősíthetetlen kommenteket. Ez nálam túlmutat azon, mint amit Norbi mondott” – fogalmazott Réka.

A sztáranyuka azt is leszögezte, nem hagyja, hogy a botrány és a szégyenérzet ő és Norbi közé álljon.

Imádom Norbit, mindenével együtt. 19 éve vagyok a párja. Olvastam, hogy válunk. Nem válunk, most akar elvenni feleségül újra.

 

 

 

 

forrás



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?