Celeb / Híresség

Összeomlott Gáspár Bea! „Én próbálom túlélni”

Nagyon padlón van.

 

 

 




 

Mint ahogy a Blikk megírta, három éve tart már Gáspár Győző kálváriája. A showman ellen költségvetési csalás miatt folyik per – 33,5 millió forintot nem fizetett be az adóhivatalnak. Győző most nagy bajban van, mert az ügyészség költségvetési csalás miatt letöltendő büntetést kért rá.

Az ügy az egész Gáspár családra hatással van. Gáspár Bea az AcNewsnak szólalt meg először és árulta el, mennyire megviselik lelkileg a kemény vádak, és azt, hogy letöltendő börtönbüntetést kért az ügyészség férjére.

„Három éve lesz áprilisban, hogy ez az ügy húzódik. Ennyi ideje van bent a pénzünk és az aranyaink, ami minket érint máig foglalás alatt van. Amennyibe van ez az egész ügy a hatóságnak, messze felülmúlhatja azt az összeget, amit Győző már befizetett” – mondta lapunknak Bea, aki mindent elkövet, hogy lelket öntsön férjébe.

„Ez az egész ügy lelkileg nagyon megviseli a családot, de főleg Győzőt. Én próbálom túlélni, és mindenben támogatni a férjemet, de nem mindig sikerül. Nagyon padlón van, mivel főleg ő az érintett, viszont mivel a felesége vagyok, a mindennapjaimat vele élem, ezért rám is hatással van. Ha idegileg kivan, kiborul, rám vár az a feladat, hogy vigasztaljam. Engem is kimerít, hogy újra és újra erről beszéljünk” – tette hozzá Gáspárné.

 

 

 

 

forrás



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?