Állat

Hihetetlen: két napon át tartott fogva a macskája egy nőt – Így menekült meg az agresszívan viselkedő állat elől

Egy Oroszországban élő nő állítólag két napon át nem tudta elhagyni a saját konyháját, mivel a házimacskája agresszív módon kezdett viselkedni , folyamatosan megpróbálta megtámadni, ha ki akart lépni az ajtón – írja az nlc.hu az Oddity Central információra hivatkozva.

 

 

 

 

 




A hír nagy eséllyel nem csak vicc, ugyanis az orosz mentőszolgálat hivatalosan honlapján tették közzé, mivel állítólag a mentősök szabadították ki a nőt január 19-én.

Úgy tudni, a nőre egy helyi lakos lett figyelmes, miután a bajba jutott „áldozat” segítségért kiabált az ablakon keresztül. Az asszony elmondása szerint a cicája két nappal korábban kezdett el furcsán viselkedni, megpróbálta többször megtámadni, ennek következményeként pedig nem tudta elhagyni a konyhát.

A regionális mentőszolgálat sajtóközleménye szerint az esetről január 19-én, délben érkezett hívás, ezután pedig a mentő nem sokkal később a helyszínre érkezett. Végül az ablakon keresztül jutottak be a nő otthonába, ahol is egy takaró segítésével sikerült ártalmatlanítaniuk az agresszív macskát, majd kimenekítették a gazdit.

A nő sérülések nélkül úszta meg az esetet, a cica pedig visszakerült hozzá azzal az ajánlással, hogy a nő sürgősen vigye állatorvoshoz a cicát annak bizarr viselkedése miatt.

 

 

 

 

forrás



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?