Celeb / Híresség

Össztűz zúdult Schobert Norbira – Kemény szavakkal vágott vissza a fitneszguru az őt kritizálóknak

Budapest — Nem kér bocsánatot, sőt, még egy lapáttal rátett Schobert Norbert (48)!

 

 

 

 




 

Kijelentése miatt, miszerint a nők többsége a szülésnél „cseszi el”, azaz azért mennek tönkre házasságok, mert az anyák képtelenek lefogyni szülés után, sorra mennek neki a sztárok: Tóth Gabi (32) sírva mutatta meg kamera előtt a terhességi csíkjait, ami Norbi szerint leginkább színészkedés.

Tóth Gabi nem csillapodott, a Blikknek elmondta: felháborítónak tartja az üzletember szavait.

– Híres ember lévén tisztában kellene lennie azzal, hogy a szavainak súlya van, sorsokat befolyásol jó és rossz irányba. Ha ezzel ő tényleg segíteni akart, nagyon elrontotta. Nem beszélhet így nőkről, akik szülés után a legsebezhetőbb állapotukban vannak – vallja az énekesnő, aki hét hete hozta világra Krausz Gáborral közös gyermekét.

– Megdöbbentő, mennyi köszönőlevél érkezett, amiért kiálltam az édesanyákért. Az is mutatja ennek az ügynek a fontosságát, hogy több mint 2 millióan nézték meg a videót, ami 25 ezer megosztást kapott. Sok nő a rá nehezedő nyomástól és elvárástól elégedetlenné válik magával szemben, ami után azt érzi, hogy a férfi sem néz fel rá. Ez egy rossz út, a szeretet a legfontosabb, szeressük és fogadjuk el egymást – mondta Tóth Gabi, aki mellett Kulcsár Edina (29) is kiakadt Norbi szavain.

– Személyesen nem vettem magamra, amit Norbi mond, én a férjem véleményére adok. Az viszont aggaszt, hogy ez milyen hatással lesz azokra a fiatalokra, akikben erősíti, hogy a szülés tönkreteszi az alakjukat. Azokról nem is beszélve, akik szülés utáni depresszióban szenvednek, és képesek sanyargatni a testüket, veszélyeztetve ezzel a saját és a babájuk egészségét – mondta a Blikknek Kulcsár Edina, akinek megvan a véleménye Norbiról.

 

 

 

 

 

– Bár háromgyerekes apa, úgy tűnik, nem érti, a nők min mennek át a várandósságkor. Évek óta azért küzdök és mutatom meg a valódi önmagam, hogy az önbizalomhiányos nőket biztassam, ezzel szemben Norbi minősíthetetlen stílusban általánosít – tette hozzá lapunknak a fiatal üzletasszony.

Schobert Norbi azonban nem hátrál, tartja magát a véleményéhez. Még úgy sem, hogy a több mint egymillió követővel rendelkező közösségi oldalán több ezren pártoltak el tőle alig egy nap alatt.

– Ha most bocsánatot kérnék, az hazugság lenne – kezdte lapunknak Norbi, aki ezután visszavágott az őt kritizálóknak.

– Én nem szólítottam meg a 70 kilós Tóth Gabit, ő és a férje magától ült fel az ingyen lájkvonatra. Üzenetben gratuláltam is neki a zseniális alakításhoz. Ugyanígy Kulcsár Edinához sem szóltam. Nem azokról a nőkről beszéltem, akik most várandósak vagy nemrégiben szültek, hanem akik tartósan és extrémen túlsúlyosak. Tiszta szívemből mondom, hogy igazam van, és jót akarok, kitartok emellett – summázta mondandóját lapunknak Schobert, aki mellett a sok felháborodás ellenére is kiállt Dér Heni (33) énekesnő.

Máskor is csinált ilyet

Schobert Norbi tavaly novemberben Kadarkai Endrének adott interjújában is tett sokakat megbotránkoztató kijelentéseket.

– Az emberek nemhogy lefogyni nem tudnak, az életüket nem tudják befolyásolni. Aki negyvenig nem változtatott semmit, annak köszönjük szépen, aki meg elérte a hatvanat, az naponta várhatja a halált, erről szól az élet.

 

 

 

 

forrás



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?