Celeb / Híresség

Forrong a hazai celebvilág, Schobert Norbi mégis kitart tegnapi kijelentései mellett

Nem túlzás azt állítani, hogy Schobert Norbi tegnapi kijelentése felforgatta a hazai internetet. Az üzletember egy videójában arról beszélt, hogy a legtöbb házasság azért megy tönkre, mert a nő meghízik, így a férje többé nem kívánja, és így lesznek félárvák a gyerekek. Az állítás nem csak az üzletember követőit háborította fel, de a hazai celebvilág jelentős része is fáklyát ragadott.

EGYES FÓRUMOKON MÁR TELJES BOJKOTTRA SZÓLÍTOTTÁK FEL AZ EMBEREKET, MINDEZEK ELLENÉRE SCHOBERT KITART VÉLEMÉNYE MELLETT.

 

 

 

 




Elsőként Tóth Gabi jelentkezett be egy párperces Instagram-élőben, ahol megmutatta, hogy néz ki a teste pár héttel a szülés után, illetve biztosította nőtársait arról, hogy a párjukat nem érdeklik a pluszkilók, hiszen a szerelmük gyümölcsének adtak életet általa.

Így, ahogy vagyok, szeretve vagyok. Érzelmileg néz rám (a párja), és fog meg. Nem egy testet lát, hanem egy nőt lát, aki erre képes volt. Engem nem érdekel az, hogy ki mondta az ellenkezőjét, én nem őt akarom ócsárolni. Ez az ő problémája. Norbikám, ez a te problémád. Nagyon sajnálom, hogy ilyen komplexusokkal küzdesz még ennyi év után is. Már rendben vagy egészségügyileg, átélted a poklokat. Tudhatnád, hogy a szerető érzelmi alapon működő dolgoknál nincs fontosabb egy olyan szívműtét után, amin te is átestél. Ha a halál torkából visszajőve valaki még mindig így tud gondolkodni, akkor én ezt az embert őszintén sajnálom. Nem hozzá szeretnék szólni, én hozzátok szeretnék szólni, anyák, nők, hölgyeim! Csodálatosak vagytok, minden nap adjatok hálát azért, hogy ilyen erősek vagytok és ezt végig tudjuk csinálni

– mondta követőinek Tóth Gabi, mire párja, Krausz Gábor is besétált a szobába, és néhány kocka csokival kedveskedett neki.

Krausz Gábor nem csak a felvételen, de a közösségi oldalán is kiállt felesége és a többi nő mellett, ám ő jóval keményebb szavakkal illette Schobertet, és minden férfitársa nevében elnézést kért az üzletember kijelentéséért.

Ezúton Szeretnék elnézést kérni minden Nőtől azért amit ez hímsoviniszta, nárcisztikus faszkalap kiböfögött két lowkarb kakaòslòfasz között. Kikérem magamnak és azt hiszem valamennyi férfitársam nevében, ez csupán egyetlen degenerált ember megnyílvánulása amivel nem tudok azonosulni és azt hiszem ezzel nem vagyok egyedül. Szégyen, hogy 2020ban egyátalan van olyan lény aki így gondolkozik. Ha pedig mégsem és csak figyelemfelkeltés akkor pedig még nagyobb gyászfasz. Férfiként, férjként, apaként, EMBERKÉNT kikérem magamnak!

– írja posztjában a séf.

 

 

 

 

 

 

 

Nem sokkal később Kulcsár Edina férje, Csuti is közzé tett egy posztot az eset kapcsán. Elmondása szerint volt egy együttműködésük Schoberttel, ám ezt az üzletember idő előtt megszüntette, mondván, Kulcsár Edina meghízott, holott ez idő alatt már várandós volt. Csuti bár finomabban fogalmazott, de Krausz Gáboréhoz hasonló nézeteket osztott meg követőivel.

Sokat gondolkodtam, hogy megírjam-e ezt a posztot, mert nyilván az volt a célja a videódnak, hogy beszéljenek róla, de megírtam, mert van egy határ amit most nagyon átléptél Norbi és annak ellenére írom ezt, hogy nagyon tisztelem és becsülöm amit elértél! Hol is kezdjem? Régebben volt egy együttműködésünk, amit ugye azért szűntettél meg idő előtt, mert szerinted Edina nagyon meghízott ( VÁRANDÓS VOLT), már akkor furcsálltam az emberi hozzáállásodat, de üzletileg el tudtam fogadni. Aztán megláttam Berki “könyvében”, (nem nem vettem meg, mutatták) hogy ti voltatok az egyik, vagy talán az egyetlen főtámogatója, már akkor elgondolkodtam, hogy emberileg, hogy tudtok egy ilyen hazug, aljas kiadványban szerepet vállalni, de úgy voltam vele, hogy valószínű nagy lesz a hírértéke, ezért ezt is elfogadtam! A mostani eszmefuttatásodtól viszont egyenesen felfordult a gyomrom! Én igenis -és szerintem ezt nagyon sok férfitársam nevében mondhatom-, hogy szerelemből kívánom a feleségemet most is amikor van rajta +12 kg. Sőt, +20-szal is kívántam! Felnőtt ember létedre, hogy mondhatsz ilyet, hogy “dongölő léptekkel érkezik meg a hálószobába”? Kínszenvedés? Nem, nem az! Sőt…elég álszent lenne a szerelem fogalma, ha csak a testiség számítana ahogyan azt te állítod! Réka teste gyönyörű és példaértékű -emelem kalapom amennyi melót beletett -és lehet mindannyian jobban jártunk volna ha egy olyan releváns személy fogalmaz meg ezzel kapcsolatban számottevő véleményt, aki túl van pár szülésen… és nem te! Fogadd el, hogy nem mindenkinek van rá ideje, lehetősége, motivációja vagy egyszerűen csak kedve mindent de mindent megtenni annak érdekében, hogy a várandóssága alatt megőrizze -idézem- “a lánykori súlyát”! Férfitársaim nevében kikérem magamnak az általánosított véleményed és én kérek elnézést a nőktől! Higgyétek el, nagyon sokan nem vagyunk ilyenek és nem így gondolkodunk ahogyan Norbi, akinek ezek szerint csak a testiség számít. Még szerencse, hogy Réka nem így gondolkodik… remélem, hogy ez csak egy rosszul megfogalmazott figyelemfelkeltő valami akart lenni de félek, tévedek… További szép estét kívánok, megyek rendelek egy pizzát!

– olvasható Csuti posztja.

Az ellen-kampányhoz már csatlakozott többek között, Kajdi Csaba, Lakatos Márk és néhány stand upos is, illetve számtalan kommentelő akadt ki az üzletember kijelentésén, nem beszélve az influenszeranyukákról, akik szülés utáni fotóikkal árasztják el közösségi oldalaikat.

Az este folyamán egyébként Schobert ismét bejelentkezett Facebookon, és Rubint Rékával az oldalán egy 25 perces élő videóban elmondta, hogy nem rosszindulatból mondta azt, amit, csupán ösztönző célzattal.

 

 

 

 

 

 

Tegnap Dér Heni is véleményt formált az üggyel kapcsolatban, ő alapvetően egyetért Schobert mondandójával, egyedül a stílust találja problémásnak. Instagramján hosszas posztban fejtette ki gondolatait.

1. Nem, nem támogatom @norbi_schobert , mégis igazat kell adnom neki nagyon sok mindenben, ami elhangzott a live videóiban!

2. Nagyon sok mindent nem sikerült megérteni abból, amit próbált üzenni.. Rengeteg nebáncsvirág ember magára vette azokat a sorokat, amik nem is nekik szóltak..

3. Itt nem a most szült édesanyákat vette górcső alá, hanem azokhoz szólt, akik évek óta plusz 20, 30 kg felesleggel élnek és közben elégedetlenkednek magukkal, s nem tesznek érte semmit!!

Ez a férfiakra is vonatkozik!!

4. Nagyon sokan lusták kezdeni bármit az életükkel, de elsőként veszik sértésnek, ha valaki motiválni próbálja őket!!

5. Igen, nagyon várom már én is a várandós időszakot és lehet hogy én is dübbenve közelítem majd a hálószobát!!:)) De biztos vagyok benne, hogy a kisugárzásom megmarad, mert gyereknevelés mellett majd időt próbálok szakítani magamra is, és az igyekezetet értékelni fogja a párom is!! 6. Azok az emberek, akik most ekézik Norbit azt az időt, energiát guggolásba is fektethetnék és meglátják a változást!! 7. Nem idolokat kell követni, magadból igyekezz kihozni a maximumot!! Igen fáradságos, de megéri és édesebb lesz a munkád gyümölcse, ha nem műtétekkel és pszichológusokkal próbálod magad jobbá tenni!!

8. Rengeteg olyan dögös mamit tudnék példaként felhozni, akik nem genetikailag, hanem munkával tartják magukat gyerekek mellett kíváló formában!! 9. Csak elkezdeni nehéz, @norbi_schobert sem nézett ki mindig így, és ha neki és sok másnak sikerült, miért ne motiválhatna másokat!!

10. Nagyon sok olyan férfi ismerősöm lépett félre vagy hagyta ott a családját, mert a szeretett párja elengedte magát és nem is próbált jobban kinézni önmagához képest!

11. Nagyon sok női ismerősöm panaszkodott férjére, hogy otthon tesped sörrel a tv előtt és a nagy böfögő arcát és hasát nem tudja megkívánni!! 12. Minden csak rajtad múlik! Sértődés helyett és mártírkodás helyett inkább gondolkodjunk el!! Mindenkinek csodaszép, meghitt estét!!!

Közben Schobert lánya is reagált, Lara  kapott egy kérdést ezzel kapcsolatban az egyik követőjétől, mégpedig azt, hogy miként éli meg apja ámokfutását.

Egyáltalán nem hordta el a terhes nőket, nézd meg a legutóbbi live-ját, és ott elmagyarázza a dolgokat, nekem ehhez nincs közöm, ne nekem írogassatok, köszipuszibye

– zárta le a témát közösségi oldalán.

Időközben folyamatosan szólalnak fel más hírességek is. Ellenszenvét fejezte ki még Nyári Dia, Lakatos Levente, és Tóth Gabi nővére, Tóth Vera is közösségi oldalán.

 

 

 

 

forrás



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?