Celeb / Híresség

A Baukó Évával való kapcsolatáról vallott Alekosz: „Nagyon szerelmes voltam belé”

Alekosz bevallotta, annak idején romantikus érzelmek fűzték Baukó Évához, akivel a mai napig jó barátságot ápol.

 

 

 




 

Meglepő őszinteséggel mesélt Baukó Éváról és kapcsolatuk alakulásáról Alekosz péntek reggel Sebestyén Balázsék rádióműsorában. Az egykori ValóVilág-nyertes elárulta, jelenleg is napi szinten beszélnek telefonon a műsorban megismert szőkeséggel, nagyon jó közöttük a viszony, de néha ők is össze-összekapnak.

„Legjobb barátok vagyunk. Vannak éles viták, amikor egy évig nem beszélünk… Önzőségen veszünk össze. Én is az vagyok, ő is az, megbeszéljük, hogy felhív, de nem hív fel két napig, akkor én megsértődök… Az Éva nagyon intelligens és tudja, hogy mindig oda szúr, ahol a legjobban fáj. Ideges, felidegesítik a pasik, és rajtam tölti ki. Én magamra veszem, fél évig nem beszélünk, de szeretjük egymást” – idézte a VV4 győztesének szavait a Life. Sőt, Alekosz azt is elárulta, régebben komolyabban érdeklődött a heves természetű Éva iránt – aki egyébként úgy gondolja, miatta sikerült megnyernie barátjának a fődíjat.

A villában én nagyon szerelmes voltam belé,csak nálam ez úgy működik, hogy akibe beleszeretek, azzal nem fekszem le, nem létesítek s****ális kapcsolatot. Olyan nagy érzelem van ilyenkor bennem, hogy nem akarom méltatlan, kiszolgáltatott helyzetbe hozni, nem akarom magam alá rendelni, olyankor inkább tisztelem és szeretem őt.”

 

 

 

 

forrás



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?