Belföld, Hírek

200 ezer forintot fizet a rendőrség, ha tud valamit erről a férfiról

Gödő András tiszaroffi lakos ellen adott ki elfogatóparancsot a rendőrség – írja az ATV.

 

 

 

 

 




A Karcagi Rendőrkapitányság körözési eljárást folytat a Fővárosi Törvényszék BV Csoportjának elfogatóparancsa alapján sikkasztás, a Szegedi Törvényszék BV Csoportjának körözése alapján csalás, továbbá a Kecskeméti Törvényszék BV Csoportja által kibocsátott elfogatóparancsa alapján szintén csalás bűntettének elkövetése miatt az 53 éves Gödő András tiszaroffi lakos ellen, aki a rendelkezésre álló adatok szerint jelenleg ismeretlen helyen tartózkodik.

 

 

 

 

A rendőrség nettó 200 ezer forintnyi díjat ajánl fel annak, aki Gödő András megtalálását segítő információval tud szolgálni. A nyomravezető személyét a rendőrség bizalmasan kezeli majd. A díjkitűzés visszavonásának jogát a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője fenntartja.

A Rendőr-főkapitányság kéri, hogy aki bejelentést kíván tenni, az a hivatali munkaidőben tegye, személyesen, a Karcagi Rendőrkapitányságon vagy bármely rendőri szervnél.

Hívja a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság központi 06-56/501-600-as telefonszámát, vagy a 112-es és 107-es segélyhívó számok valamelyikét, illetve tárcsázza az ingyenesen hívható 06-80-555-111-es Telefontanú zöldszámát.

 

 

 

 

 

forrás



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?