Celeb / Híresség

Megszólalt Tóth Gabi az anyaságról: így próbál túllépni depresszív érzésein

Próbál kitartani.

 

 

 

 
 

Tóth Gabi és Krausz Gábor már nagyon várták első gyermekük születését, azonban az anyasággal az énekesnőnek sok dologról le kellett mondania, ami egyébként nagy örömöt okozott neki. Így többek között egy darabig nem járhat fellépésekre, nem mehet forgatásokra, nem koncertezhet, és nem lehet a rajongói körében, ami önmagában is nagy nehézségeket okozott neki, hát még az anyai feladatok és kötelességek sokasága.

Gabi bevallotta , hogy vannak depresszív, nehezebb, szomorúbb napjai, mert ez egy nagyon nehéz időszak a számára, de megpróbál a végsőkig kitartani. Most például vásárlással próbálta elűzni negatív érzéseit, és külön örömöt okozott a számára, hogy végre kisminkelhette magát.

“Sose gondoltam volna, hogy egyszer ennyire “kikerázom” magam a boltig meg vissza… amúgy boldog vagyok félre ne értsétek! Most ez ilyen! Nem mondom , hiányzik a színpad, a zene, az éneklés, TI☝🏻.. hihetetlen belső változásokon megyünk keresztül és próbálom a nem pozitív, fáradt , depisebb napokat is megélni úgy rendesen ebben az időszakban, mert tudom, hogy érettebbé tesz és egyszer majd az idő ezt a fáradt , kemény időszakot is megszépíti.. ma egy ilyen nap volt .. sok szép pillanattal! De a lényeg , hogy ezek maradnak meg a szívünkben.”

 

 

 

Voltunk tescoban, sparban, dm-ben..kisminkeltem magam és felvettem a menő új kabimat amit a LZR-tól kaptam ☝🏻🙈😂 Sose…

Közzétette: Tóth Gabi – 2020. január 11., szombat

 

 

 

 

 

forrás►► HA TETSZETT A CIKK, KÉRJÜK LÁJKOLD ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! ❤ KÖSZÖNJÜK!VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?