Celeb / Híresség

Betelt a pohár: II. Erzsébet 72 órát adott Meghannak és Harrynek – Káosz a palotában

A hercegi pár távozásába beleroppanhat az udvar, Harry szóba sem áll a családjával.

 

 

 

 

 




Az angol királynő megelégelte az unokája körüli botrányokat. II. Erzsébet 72 órát adott arra, hogy egyezség szülessen a királyi családdal szakító hercegi pár, Harry és Meghan, illetve az udvar között. Azt kell tisztázni, milyen szerepe lesz a későbbiekben az udvarnak hátat fordító házaspárnak a dinasztiában. Az idő sürget, hiszen Harry napokon belül Kanadába utazik felesége után, és még csak utalást sem tett arra, hogy valaha is visszatérne Angliába – írja a Sun.

A 93 éves uralkodónő abban reménykedik, hogy a krízis nyomán olyan egyezséget sikerül kötni a lázadó hercegi párral, amely mintául szolgálhat azoknak a királyi sarjaknak is, akik a trónöröklési lista végére kerülnek, és inkább civil életet választanák. Azt azonban senki sem tudja, Harry egyáltalán reagál-e az ajánlatra, hiszen a sokkoló bejelentés óta sem a királynővel, sem az apjával nem állt szóba. A családban már nem is reménykednek abban, hogy Meghan, aki a 7 hónapos Archie-val hagyta el az országot, valaha is visszatér Angliába.

A hercegi pár ismerősei szerint Meghan és Harry úgy érzik, bejelentésük után valósággal kiűzték őket az országból, olyan gyűlölethullámmal kellett szembesülniük. Most abban reménykednek, hogy a szakítás ellenére megtarthatják a sussexi hercegi címet és az azzal járó javadalmazást, ami a királynő nászajándéka volt. Ugyanakkor bírálóik szerint erre nem érdemesek, mivel Meghan hatására a nevüket akarják pénzzé tenni, ami méltatlan az uralkodói családhoz.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

forrás



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?