Külföld

Vérfagyasztó látvány: Egy kisgyermek kimászott az erkélyen és a 4. emeleti homlokzaton sétálgatott

Az internetet bejárt videó a Spanyolországhoz tartozó Kanári-szigeteken, Tenerifén készült. A gyermek csodával határos módon megúszta a veszélyes kalandot, pedig meg is botlott a peremen.

 

 

 

 

 




Néhány nap alatt milliók látták azt az alábbi videót, ahol az látszik, ahogyan a hároméves kisgyerek egy apartmanház homlokzati peremén sétálgat, a negyedik emeleten.

Security Check Required

null

A videó Tenerifén, Playa Paraisón készült, a szemközti házból vette fel az egyik turista. A hétfőn megjelent információk szerint a gyerek szülei éppen zuhanyoztak, amikor az kimászott a negyedik emeleti ablakon vagy erkélyajtón, írja a Sky News.

A felvételen jól látszik, ahogy a gyermek végigszalad a homlokzati peremen az erkélyig, majd vissza az ablakhoz, ahol vérfagyasztó látványként megbotlik. Kész csoda, hogy nem esett le.

Amíg a turista videózott, addig családtagja segítségért szaladt, értesítették a rendőrséget és a biztonságiakat. A gyerek szüleiről annyit tudni, hogy finnek. A spanyol rendőrség próbálja felkutatni őket, de állítólag már nincsenek a Kanári-szigeteken.

 

 

 

 

forrás



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?