Életmód

20 fotó, ami bizonyítja, hogy az igazi szeretet a részletekben rejlik

A filmekben látott szerelem és szeretet mennyei, de nem mindig van lehetőségünk olyan hatalmas és romantikus gesztusok kivitelezésére, mint amivel kedvenc főhőseink kedveskednek egymásnak a képernyőn. Nem is kell persze, hiszen az élet mindannyiunknak megtanította, hogy az igazi szeretet és szerelem nem a magasztos tettekben van, hanem sokkal inkább az olyan apróságokban, melyek sokszor elsőre nem is egészen egyértelműek számunkra, majd hirtelen belénk nyilall a felismerés. A férfi, aki az egész napos fárasztó munka után még szán arra időt, hogy kedveskedjen a szerelmének, vagy az anyuka, aki hosszú évek után is képes kellemes meglepetést okozni a gyermekének – az ilyen apróságok mutatják azt, hogy milyen fontos is számunkra egy illető, és ezt cikkünk hősei is pontosan tudják.

 

 

 

1 ,,Anya rájött, hogy a lakásomban nincs elég hely egy karácsonyfának, ezért ünnepi koszorút készített nekem a gyerekkori játékaimból és holmijaimból.”

2 Ez az igazi gondoskodás.

3 ,,Miután édesapám tavaly elhunyt, édesanyám készített egy plüssjátékot apám ruháiból. A fiam talán sosem fog emlékezni a nagyapjára, de mindig vele lesz.”


4 Mi ez, ha nem szerelem?

5 ,,15 év után végre ismét találkozhattam a nagyapámmal. Mindenekelőtt mutatott nekem egy 5 éves koromban készült fényképet, amit mind a mai napig a pénztárcájában hordoz magával mindenhova.”

6 ,,A barátnőm pasija adta neki ezt a lámpát az évfordulójukra, és tette mindezt azért, mert elmondása szerint a lány beragyogja az életét.”

7 ,,Idén anyám 45 takarót kötött és adományozott beteg gyerekeknek.”



8 ,,Apám minden évben a születésnapomon levág egy nőszirmot a kertben, és reggelivel az ágyba hozza nekem. Ma volt az első év, hogy nem a szülői házban töltöttem a születésnapomat.”

9 Ilyen az, amikor valaki jó nevelést kap.

10 Nem minden hős visel köpenyt.

11 ,,Ma, a születésnapomra 3 könyvet kaptam a nagyapámtól, amelyekben a gyerekkori közös időtöltésünkkel kapcsolatos történeteket meséli el. A szavam is elakadt.”

12 ,,A szüleim összebarátkoztak egy hajléktalan háborús veteránnal, és odaadták neki az egyik autónkat, hogy tudjon hol aludni, és tudjon mivel munkába járni.”

13 Nagyszerű módja ez a családon belüli bizalom felfejlesztésének.

14 ,,A barátom elkészítette a kedvenc képének másolatát, hogy a macskája is gyönyörködhessen benne.”

15 ,,Anyám 44 éven át maga sütötte nekem a születésnapi tortámat. Két hónappal ezelőtt elhunyt, így az idős apukám erejét nem sajnálva igyekezett átvenni ezt a szokást, és megcsinálta!”

16 ,,Apám Mikulásnak öltözött és speciális igényű gyermekeket látogatott, akik közül sokan még sosem találkozhattak személyesen Mikulással.”

17 ,,A metró-aluljáróban egy nő megnyugtatja a beteg hajléktalan férfit, amíg a mentősök kiérkeznek.”

 

 

 

 

 

 

 

18 ,,Apám ma virággal köszöntötte édesanyámat, hogy emlékeztesse őt, milyen hálás a sorsnak, hogy őt választotta.”

19 Ezt nem is lehet elfelejteni.

20 Ez a 99 éves férfi minden nap közel 10 km-t sétál, hogy meglátogathassa a kórházban a beteg feleségét.

forrás




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?