Celeb / Híresség

Megrázó részletek: járókelők kezdték újraéleszteni Gesztesi Károlyt

Szombat délután számolt be a Blikk arról, hogy tragikus hirtelenséggel elhunyt az ország egyik legnagyobbra tartott művésze, Gesztesi Károly. A Bors legfrissebb lapjában most új, drámai információk láttak napvilágot a több mind 50 perces életmentés folyamatáról.

 

 

 

 

 


A lap információ szerint a színészt arra járó civilek kezdték újraéleszteni, és több bejelentés is érkezett a mentőkhöz egyszerre, mert az arra közlekedő hivatásos sofőrök (taxisok és teherautó-vezetők) tudták, ha valaki a forgalommal szemben áll félre, az vészhelyzetre utaló jelzés, így aki látta a kocsit, hívta a mentőket.

Bár a segítség perceken belül megérkezett, hiába próbálták az orvosok is újjáéleszteni, nem jártak sikerrel. Több esetkocsi is érkezett, de 50 perc elteltével a a mentőorvosnak ki kellett mondani a felfoghatatlant: Gesztesi meghalt. A hírek szerint a fia, Gesztesi Máté is a helyszínre sietett, de ő is – éppen úgy mint a többi szemtanú – tehetetlenül nézte, ahogy elmegy az édesapja. A legszörnyűbb az egészben, hogy ideje sem volt elbúcsúzni.

A tragédiát talán még senki sem tudta igazán feldolgozni, a művész családja és barátai a közösségi oldalakon búcsúztatták a színészt, akinek a hangját soha nem feledjük.

 

 

 

 

forrás



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?