Celeb / Híresség

Kiderült, Gáspár Zsolti miért nem mutatta meg még soha a feleségét

Meglepő, Gáspár Zsolti miért nem mutatja meg a nagy nyilvánosság előtt feleségét.

 

 

 

 

 




Gáspár Zsolti és felesége már 18 éve élnek boldog házasságban. Bár Győzike öccsének elmondása szerint az asszony elég keménykezű, van, hogy meg is bünteti őt, a szerelem akkor is dúl közöttük. Az Ázsia Expressz 2 sztárja elárulta, miért tartja titokban felesége kilétét.

Gáspár Zsolti a Nyugi! köztünk marad című műsor vendégeként sok kényes kérdésre válaszolt őszintén. Elárulta például, hogy felesége nagyon megharagudott rá, mikor visszanézte, hogyan udvarolt Demcsák Zsuzsának az Ázsia Expressz 2 adásaiban. Azt is elmondta, hogy az asszony annyira dühös lett, hogy az istállóba zavarta ki őt. Ott kellett töltenie az éjszakát, de ez nem esett különösebben nehezére, hiszen imádja az állatokat. Kedvence birkája, Béci, akivel még beszélgetni is szokott. Szulák Andrea Life TV-n futó műsorában elárulta, a négylábú mindig meghallgatja őt.

gáspárzsolti

 

 

 

 

 

 

Arra is fény derült, miért nem mutatja meg feleségét a nagyérdeműnek. A roma hagyományoknak megfelelően a feleségek nem mutogathatják magukat, például a strandra sem mehetnek ki bikiniben. De nem csak a tradíciók miatt tartja hét lakat alatt szíve választottját. Gáspár Zsolti bevallotta, fél, hogy elszeretik tőle.

BÜSZKE VAGYOK A FELESÉGEMRE, DE INKÁBB CSAK ESTE, MIKOR EGYEDÜL VAGYUNK.

A flörtölésről is kifejtette a véleményét az egykori realityszereplő. Édesapja szigorúan megbüntetné, hiszen náluk a flörtölés már a megcsalás kategóriájába esik, sőt az Ázsia Expresszben elhangzott kacér megjegyzései után egy-egy atyai pofon is elcsattant, ami Gáspár Zsolti szerint teljesen jogos volt.

– Én minden hónapban kapok tőle pofont, ilyen jó atyai pofont, kell is! Győzi az többet kap, mert neki több kell – mesélte Szulák Andreának.

 

 

 

 

 

forrás



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?