Celeb / Híresség

Gólyahír: Cameron Diaz 47 évesen anya lett

Újévi jókívánságai mellé egy örömhírt is mellékelt közösségi oldalán a 47 éves színésznő.

 

 

 

 




 

Nagy meglepetést okozott Cameron Diaz a rajongóinak: a 47 éves színésznő, aki 2015-ben házasodott össze a nála jó pár évvel fiatalabb Benji Maddennel, az Instagram-oldalán tudatta, hogy megszületett első gyermekük. A babáról annyit lehet tudni, hogy egy cuki kislány és a Raddix Madden nevet kapta, ennél többet Cameronék nem szeretnének egyelőre elárulni róla.

„Igazán boldognak, áldottnak és hálásnak érezzük magunkat, hogy az új évet azzal a bejelentéssel indíthatjuk, hogy megszületett a kislányunk, Raddix Madden. Azonnal a szívünkbe zártuk, teljessé tette a családunkat. Miközben örömmel osztjuk meg a hírt, erős indíttatást érzünk rá, hogy megvédjük a csöppség privát szféráját. Ezért nem mutatunk képet és nem osztunk meg egyéb részleteket azon kívül, hogy tényleg nagyon cuki” – olvasható Cameron Diaz bejegyzésében, amit férje is megosztott a saját oldalán. A gólyahír mellett a pár nagyon boldog új évet kívánt mindenkinek.

 

 

View this post on Instagram

❤️❤️❤️ @benjaminmadden

A post shared by Cameron Diaz (@camerondiaz) on

 

 

Cameron Diaz néhány évvel ezelőtt úgy döntött, elvonul a nyilvánosság elől, az új jövevény érkezése egészen váratlanul ért mindenkit. Úgy tűnik, már el is indultak a találgatások: a gólyahírrel együtt a DailyMail megosztott egy november végén készült fotót, melyen a színésznő szűk farmerben látható – a lap azt feltételezi, hogy a csecsemőt béranya szülhette vagy adoptálták. Hogy ebből mi igaz, vagy mi sem, egyelőre nem érkezett hivatalos megerősítés.

 

 

 

 

forrás



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?