Belföld, Hírek

És tessék, meg is van 2020 eddigi leghülyébb magyar tolvaja

A rendőrök az eltulajdonított tárgyakkal együtt, a gépkocsijában találták azt a férfit, aki az éjszaka folyamán több helyről is lopott Jászkiséren.

 

 

 

 




A Jászberényi Rendőrkapitányság lopás megalapozott gyanúja miatt indított eljárást egy jászkiséri lakos ellen. A 27 éves férfi december 30-án 17 óra és december 31-én 8 óra között Jászkiséren, egy bekerítetlen ház udvarán parkoló autó résnyire leengedett ablakát lenyomta, majd a járműbe bejutva ellopta az autórádiót, valamint egy kerékkulcsot és egy emelőt.

És tessék, meg is van 2020 eddigi leghülyébb magyar tolvaja 1

A rendőrségre érkezett bejelentést követően rövid időn belül azonosították a furfangos tolvajt, aki a háza előtt parkoló gépkocsijában aludt, amikor rátaláltak. A férfi gépjárművének átvizsgálása során az autórádió mellett két láncfűrész is megtaláltak. A nyomozók megállapították, hogy a tolvaj a fűrészeket egy akkumulátorral együtt a sértett másik jászkiséri ingatlanjának teraszáról lopta el.

És tessék, meg is van 2020 eddigi leghülyébb magyar tolvaja 2

 

 

 

 

 

 

 

A rendőrök D. Ádámot elfogták és előállították a Jászapáti Rendőrőrsre, ahol gyanúsítottként kihallgatták. A megtalált tárgyakat lefoglalták.

És tessék, meg is van 2020 eddigi leghülyébb magyar tolvaja 3

 

 

 

 

 

forrás



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?