Celeb / Híresség, Érdekes

13 éven át volt Vajna Andy mellett, most kitálalt: Ilyen ember volt valójában

Eddig nem gyakran beszélt a nyilvánosság előtt…

 

 

 

 




Návai Anikó Mr. Hollywood / Mr. Hungary című könyvében kollégái és ismert színészek mesélnek arról, milyen volt a 2019. január 20-án elhunyt Andy Vajnával dolgozni. Azt is elmesélik, milyen embernek ismerték meg a világhírű producert. Munkatársai mellett özvegye, Vajna Tímea és volt élettársa, Csilla is szót kapott a könyvben.

Csilla és Andy 1988. januárjában találkoztak, mikor a nő a Vörös zsaru magyarországi forgatásán dolgozott statisztaként. Munka után közös társasággal ültek be egy italra a Hotel Intercontinentalban, itt ismerték meg egymást. A páros utána gyakorlatilag elválaszthatatlan lett: többször beszéltek telefonon, Andy ajándékokat küldözgetett Csillának.

„Egyik alkalommal telefonált, hogy mindenképp legyek otthon, mert szeretne valamit küldeni nekem. Otthon is maradtam aznap. Csöngettek, kinyitottam az ajtót, és Andy állt kint. Tehát magát küldte. Nagyon romantikus, nagyon megkapó. Tényleg olyan szerelem alakult ki közöttünk, ami nekem borzasztó sokat jelentett. Gondolom, neki is” – mesélte a kötetben Csilla. Kapcsolatuk gyorsan komolyra fordult, ezért annyira nem is bánta, hogy nem tanulhat tovább. 1989 márciusában ki is költözött a producerhez a tengerentúlra.

 

 

 

 

Az amerikai fényűzés eleinte megijesztette a fiatal Csillát. Itthon ahhoz szokott, hogy édesanyjával maguknak készítik a ruhájukat, de Los Angelesben ezt már nem tehette meg. A producer élettársaként mindig divatosnak és elegánsnak kellett lennie.

Csúnyán össze is kaptunk, mert kérdezte, hogy mit csinálok a pénzzel. Büszkén mondtam, hogy félreteszem. Rettenetesen leszúrt, hogy nem azért adja azt a pénzt, hogy spóroljak, hanem hogy magamra költsem. Na, akkor elkezdtem vásárolni. De soha nem töltött el eufóriával – mesélte Návai Anikónak.

 

 

 

 

forrás



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?