Celeb / Híresség

Mi történt Gáspár Győzővel? A showman egy orvosi rendelőből jelentkezett be – Fotó

Gáspár Győző egy orvosi rendelőből üzent az Instagram.oldalán.

 

 

 

 
Fogorvosnál járt Győzike, de nem kell megijedni – nem lehet nagy a baj, hiszen a showman mosolyog a képen, amit az Instagramján osztott meg, és azt írja, hogy a doktornő, akit a világ legjobb fogászának tart, megszépítette a napját. Bejegyzéséből az is kiderül, hogy már elragadta az ünnepi hangulat, ugyanis egy nagyon szép üzenetet fogalmazott meg az új esztendőre.

“Hamarosan felvirrad az 2020 újév első reggele, és ilyenkor az emberek, amikor felébrednek, arra gondolnak, hogy vajon mit hoz nekik a jövő, mit várnak tőle, mit szeretnének elérni, miben reménykednek. De én ezen a reggelen azt akarnám üzenni nekik, hogy ne szerelmi boldogságot vagy sikert vagy gazdagságot vagy hatalmat vagy hosszú életet vagy éppen jó egészséget kívánjanak maguknak. Azt szeretném, ha összekulcsolnák kezüket, és gondolatban egyetlen fohászt fogalmaznának meg: Istenem, mielőtt eljön az aratás ideje, engedd megérlelődni a lelkem!” – írja a showman a megosztott kép mellett.

 

 

A világ legjobb fogorvosa aki megszepitette a napomat köszönöm szépen drága Dr nő @noriszasz2018 👌💯💯💯💯❣️❣️❣️❣️❣️Hamarosan felvirrad az 2020 újév első reggele, és ilyenkor az emberek, amikor felébrednek, arra gondolnak, hogy vajon mit hoz nekik a jövő, mit várnak tőle, mit szeretnének elérni, miben reménykednek. De én ezen a reggelen azt akarnám üzenni nekik, hogy ne szerelmi boldogságot vagy sikert vagy gazdagságot vagy hatalmat vagy hosszú életet vagy éppen jó egészséget kívánjanak maguknak. Azt szeretném, ha összekulcsolnák kezüket, és gondolatban egyetlen fohászt fogalmaznának meg: Istenem, mielőtt eljön az aratás ideje, engedd megérlelődni a lelkem! üdv Gáspár Győző 💕💕💕

2,624 Likes, 12 Comments – Gáspár Győző (@gaspargyozo) on Instagram: “A világ legjobb fogorvosa aki megszepitette a napomat köszönöm szépen drága Dr nő @noriszasz2018…”


 

 

 

forrás►► HA TETSZETT A CIKK, KÉRJÜK LÁJKOLD ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! ❤ KÖSZÖNJÜK!VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?