Celeb / Híresség

„Nem lesz karácsonyom, amíg ő nincs meg” – VV Fanni feltételezett gyilkosa megdöbbentő interjút adott

Elképesztően érzéketlen interjút adott a Bors című napilapnak VV Fanni feltételezett gyilkosa, aki állítja: nem ünnep az ünnep a lány eltűnése óta. Arról említést sem tesz, hogy a Novozánszki családnak milyen lehet a karácsony.

 

 

 




 

Bors arról kérdezte VV Fanni feltételezett gyilkosát, hogyan telik a karácsonya. A családja döbbenetes választ adott, állításuk szerint nem felhőtlen a hangulat az ünnepi asztal körül, mert a rendőrség még nem találta meg a valóságshow-hős holttestét. B. László, a vádlott nagybátyja is beszélt érzéseiről a lapnak.

– Szenteste mindenki a szűk családdal ünnepel, de utána nálunk is megindul a vándorlás. Mivel László házi őrizetben van, természetesen egyik nap az ő lakhelyén gyűlünk össze. De ez az ünneplés azért egy ideje már nem maradéktalanul boldog. A mosoly mögött mindenkiben ott lapul a feszültség: vajon mi lesz Lászlóval? Mikor oldódik meg az ügye? – mondta dr. Brodmann Péter, sőt, az unokaöccse is nyilatkozott arról, hogy a Novozánszki család tragédiája beárnyékolja a karácsonyát, és csak arra tud gondolni, hogyan tisztázza magát.

– Azóta egyetlen ünnep sem olyan, mint előtte. Nem boldog, és nem is lesz karácsonyom, amíg ő nincs meg, amíg nem derül ki az igazság és végre nem tisztázódik ez az egész szörnyűség, aminek sajnos én is a részese voltam – mondta a férfi a megdöbbentő mondatokat.

 

 

A nagybátyját ugyan kizárták az ügyből, de állítja, B. László nem gyilkolt.

– Január első hetében lesz László ügyének előkészítő tárgyalása, ahol kihallgatja őt a bíró, és felteszi neki a kérdést: elismeri-e a gyilkosságot, és ha igen, él-e az alternatív ajánlattal, amely esetében harmincéves börtönbüntetés vár rá. De mivel László nem gyilkos, ez az opció fel sem merül. Továbbra sem fogadja el, hogy emberöléssel vádolják – állítja a gyanúsított nagybátyja, de arról nem ejt szót sem ő, sem az unokaöccse, hogy Fanni családjának vajon hogy telhetnek az ünnepek.

A lapnak nyilatkozó szakértő, Végh József szerint a férfi nyilatkozatából lejön, hogy nem ártatlan, szerepe volt egy szörnyű bűncselekményben.

 

 

 

 

forrás



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?