Celeb / Híresség

Szerelmes levelekkel bombázzák az X-Faktor győztesét

Ruszó Tibit randizni hívják a lányok, de a fiatal énekes odafigyel arra, hogy kit enged magához közel.

 

 

 

 




„Most, hogy szingli lettem, és én nyertem a műsort, még több levelet kapok, mint eddig. Sokan gratulálnak, de az érdekemberek is előkerültek” – mesélte a Blikknek Ruszó Tibi, az idei X-Faktor győztese, aki nemrégiben szakított a barátnőjével. Az ifjú énekes rengeteg szerelmes levelet kap lányoktól, próbálják őt randira hívni, de Tibi résen van, és nem enged akárkit közel magához.

„Sokan egyből úgy kezdik a levelet, hogy járnék-e velük. Innen én már tudom, hogy nem én érdeklem őket, csak a hírnév miatt írnak, mert ők is ismertek akarnak lenni. Nekem azonban ilyen lány nem kell” – magyarázza Tibi, aki még nincs túl az előző kapcsolatán, ezért nem akarja elkapkodni az ismerkedést.

 

 

 

 

 

 

Ruszó Tibor azt is elmondta a lapnak, hogy sok olyan embertől kap üzenet, aki csak pénzt szeretne tőle kérni. Mint azt korábban megírtuk, az énekes markát a 12 milliós nyeremény mellett még komoly összegek üthetik, ha tudatosan építi a karrierjét. A fiatal először családján szeretne segíteni, de ezután azt is elképzelhetőnek tartja, hogy a hátrányos helyzetű embereknek is adományoz a a pénzéből.

 

 

 

 

forrás



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?