Celeb / Híresség

Meglepődsz, Gáspár Győző minek készült fiatalon – Ezért kellett az álommunkáról lemondania

Teljesen más irányba haladt volna a showman élete, ha valóra váltja álmát.

 

 

 

 

 




Meglepő dolgot mondott el magáról Gáspár Győző. A showman eredeti foglalkozása hentes és mészáros, de ő már iskolás kora óta a reflektorfénybe vágyott. Mielőtt azonban végleg eldöntötte volna, híres akar lenni, teljesen más pályáról álmodott.

A Győzike Show 2005 februárjában indult el az RTL Klubon, és változtatta meg egy csapásra a Gáspár család életét. Sok millió néző tapadt a képernyőre, hogy bepillantást nyerjen az énekes és temperamentumos családja mindennapjaiba.

Győzike vágya az volt, hogy pap legyen

Győzikét azóta egy ország ismeri, harsány stílusa és szókimondósága a védjegyévé vált. Éppen ezért különös, hogy majdnem a papi hivatás mellett döntött.

győzike-nyugi-köztunk-marad

 

 

 

 

 

 

Szulák Andrea Nyugi! köztünk marad című műsorában faggatták a realitysztárt, mi szeretett volna lenni gyermekkorában. Ekkor mondta el, mennyire tetszett neki a lelkipásztor szakma, hiszen fontos szerepet játszott és játszik az életében Isten, illetve a vallás. Azonban kizárt volt, hogy ezen a pályán induljon el, tanulmányai miatt nem valósíthatta meg álommunkáját.

– Pap szerettem volna lenni, ami a legszebb hivatás szerintem. Akkor nem lett volna Evelin, Virág meg Bea. Viszont nem tudtam pap lenni, mert nagyon rossz tanuló voltam. Nem volt érettségim. Nem jutottam el odáig, hogy felvételizzek Esztergomba. Nagyon jó gyerek voltam, ellentétben azzal, amit a tévében mutattam, nagyon szerettem volna Isten gyermeke lenni, viszont iskolailag nem tudtam megcsinálni, nagyon nagy volt a követelmény – mondta el a Life Tv vendégeként.

Azonban a salgótarjáni sztár nem hagyta el a hitet, követi a vallás tanításait, és gyerekeinek is igyekszik ezt átadni. Nem bánja, hogy végül nem úgy alakult az élete, mint ahogy akkor szerette volna, hiszen gyönyörű családjára nagyon büszke.

 

 

 

 

 

forrás



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?