Celeb / Híresség

„Luxustinit kérek szentestére!” – Alekosz visszatért, majd elszabadult a pokol az oldalán

Újabb kísérletet tett a Való Világ 4 nyertese a szerelem megtalálásáért. Most a Facebookon keres párt magának karácsonyra, „Luxustinit kérek szentestére” jeligével. 18 és 45 év közötti hölgyek jelentkezését várja, akik közül valaki boldoggá varázsolhatja Alekosz számára az ünnepet.

 

 

 

 




Bejegyzésében azt ígéri, hogy a csillogás csupán egy karnyújtásnyira van és szolgáltatásaiért cserébe a kiválasztott lány minden vágyát teljesíteni fogja: megad neki bármilyen ajándékot, amelyre vágyik. Legyen az egy régóta áhított Cartier Love Bracelet gyűrű, mellyel felvághat a többi lány előtt, vagy akár egy „feketefehér adidasz melegítő”.

Alekosz arra buzdítja a luxus után sóvárgó és meg nem értett hölgyeket, hogy ne féljenek megtenni a lépést, dobják ki a barátjukat, hagyják ott a családjukat december 24-én és töltsék vele a szentestét, mert ő teljesíti minden kívánságukat. Ráadásul a drága ajándékokon kívül karácsony napján egy Iphone 7-el is meglepi a választott lányt, mi több internetelőfizetéssel.

Üzeni a hölgyeknek, hogy ha úgy érzik, nem azt kapják, ami nekik jár, akkor ne habozzanak: töltsék a karácsonyt a „királlyal, Magyarország legismertebb emberével”.

 

 

 

 

Természetesen a kommetelők között elszabadult a pokol, több mint ezer hozzászólásnál tart a poszt:

Nagy Alekosz

Luxuskarácsony velem. Luxustinit kérek szentestére! 👠👠 Szeretnél ajándékot? Szereted az ékszereket? Az illat és kozmetikai szereket? A csillogás, csupán egy karnyújtás. Jelentkezz! Ne félj. 18-45…


 

 

 

forrás



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?