Celeb / Híresség

Emilio megoldotta: nem hiszi el, mit művelt a zenész egy disznótoros kellős közepén

Emilio igazi férfi… Ha korog a gyomra, akkor nincs mit tenni, zabálni kell, méghozzá nagyon is gyorsan, helyszíntől függetlenül. A család hiába volt disznótorban, Emilio nem tudta kivárni, míg elkészülnek a friss ételek, ezért rendelt egy pizzát.

 

 

 

 




Nem veti meg a finom falatokat az Emilio família, aki nagyon örültek, mikor családi barátjuk meginvitálta őket egy disznótorba. Tina már korán reggel a konyhában sürgött forgott és segített mindenben, amiben csak tudott. Készült a leves, rotyogott a káposzta, sült a hurka és a kolbász, amikor Emilio jelezte, hogy ő bizony éhes. Erre pedig azonnali megoldást talált.

„Biztos voltam benne, hogy Emil csak viccel, amikor közölte, hogy rendelt egy pizzát, mert annyira éhes volt, hogy nem bírta tovább. Disznótorba pizzát rendelni, mikor itt készül ez a rengeteg friss étel?! Teljesen kibuktam rá, de reméltem, hogy csak poénkodik, mint olyan gyakran” – mondta Tina, aki a vendéglátokkal együtt nem kis fejmosást adott a zenésznek, amikor besétált a konyhába a frissen sült pizzával.

 

 

 

 

 

„Nem értem miért vannak ennyire felháborodva. Éhes voltam, megoldottam. Nem bírtam volna annyit várni, amíg minden elkészül, órákba telik, mire itt étel kerül az asztalra. Persze fenyegettek vele, hogy én már itt nem kapok enni, de besegítek egy kicsit a munkába és biztos megenyhülnek” – mondta Emilio, akinek felesége nem tudott ilyen könnyen napirendre térni a történteken.

„Előző nap éjjel 2-kor értünk haza, mert Emilio koncertezett. Így a legjobb dolog, amit tehetett az volt, hogy szundított egyet. Persze a pizzafutárra azonnal felkelt, nagyon kellemetlen volt, mikor besétált a pizzával. Reméltem, hogy ennek lesz következménye és a vendéglátóink nem kínálják meg a készülő finomságokból, de néhány keresetlen mondat után megenyhültek. Én viszont nem, így hátrahagytam Emiliot, hogy mosogasson el DJ Lotters barátjával együtt” – mondta a Sláger TV-n 20:55-től látható Drága családom mai epizódja kapcsán Tina.

 

 

 

 

forrás



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?