Celeb / Híresség

Gáspár Evelin őszintén beszélt a pénzről: fontos dolgot tanult meg idén

Nagyon mozgalmas évet tudhat maga mögött Gáspár Evelin, amelynek során rengeteg tanulságban és változásban volt része.

 

 

 

 

 




A legnagyobb impulzust az Ázsia Expressz műsora és az abban tapasztalták adták számára. Az idősebbik Gáspár lány rengeteg dologra rádöbbent, aminek köszönhetően hatalmas lépést tett az önismeret útján is. Az egyik legnagyobb felismerése az volt, hogy rádöbbent: sokkal jobban meg kell becsülnie a pénzét.

„Idő kellett, mire feldolgoztuk azt a két hónapot, amit kint töltöttünk. A felismeréseket átültettem a hétköznapokba, sőt, alkalmazom is azokat. A költekezés szempontjából okozott ez nálam egy redukciót, hogy megtanuljam értékelni a pénzt, ne két kézzel szórjam. Ez egy folyamat volt” – idézte a 24.hu oldala Gáspár Evelint a Fem3 Café műsorában elhangzottakból.

Kiemelte azt is: ő már beletörődött abba, hogy soha nem tud kilépni szülei árnyékából, ezért már nem is töri magát tovább, hogy bebizonyítsa, mennyire megváltozott.

„Szerintem örök életemre elkísér, hogy a szüleim árnyékában vagyok. Ez ellen már nem akarok küzdeni, hogy az embereknek bizonygassam, érek annyit, mint ők. Az idén ezt is elengedtem. Nem érdekel, ki mit mond, én tudom a magamét és kész” – mondta Gáspár Evelin.

 

 

 

 

 

A teljes interjút itt nézhetik meg:

 

 

 

 

forrás



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?