Celeb / Híresség

Újabb Majka-Puzsér háború dúl a Facebookon

Puzsér Róbert ismét beszólt Majkának, aki ezt nem hagyta annyiban – legalábbis ez derül ki Puzsér Facebook-oldaláról.

 

 

 

 

 




Puzsér Róbert a Hírklikken publikált cikkében írt szombat reggel a TV2 műsorairól, melyben megemlítette Majka saját fejlesztésű vetélkedőjét is. Ezzel viszont ismét elindított egy lavinát.

„Üdítő adalék, hogy Majka papa saját fejlesztésű vetélkedője is a földbe állt, hiába verte nyálát az ózdi hős, hogy majd megújítja vele a televíziózást Magyarországon” – fogalmazott a cikkben Puzsér Róbert, aki szerint mindezt Majka nem hagyta szó nélkül.

Puzsér esti posztjában azt állítja, ezt a választ kapta Majkától:

„Most komolyan! Ki alkalmazza Puzsért? Ki a f.szom ad pénzt azért, hogy megnézze, vagy elolvassa ezt a nyilvánvaló bolondot?…Vagyis ez hülyeség mert a bolondért én is adok pénzt a cirkuszban…De b.szki!!! Ott a bolond civilben nem bolond!!! Ez meg fullba nyomja a kretént 0-24ben. Az ő jelenléte, és használata a médiában meglepőbb, mint Donald Trump elnöksége, vagy a britek Brexitje. Egyedül az ő részéről értem ezt az egészet. Szegénykémnek valamit kell csinálnia, hogy legyen pénze Xanaxra. Elhasznált panelmondatok, kamu intelligens beszólások, évről évre a nélkülözésből fakadó emberutálat…Tényleg kíváncsi lennék egy pszichiáter véleményére róla. Az egyetlen esélye ennek a szánalmas p.csnek,hogy egyszer valahol összefutunk és akkora barackot nyomok a fejére, hogy benne lesz a híradóban két hétig.” – idézi Majkát állítása szerint Puzsér Róbert.

 

 

 

 

 

 

Majd válaszol is rá:

„Bevallom, érzek némi büszkeséget, hogy egy ekkora formátumú előadóművész és televíziós személyiség akar pofán verni.

Vajon mit tenne Majka papa fordított helyzetben? Szaladna a rendőrségre, hogy a biztos urak védjék meg? Előadna egy dalt, amelyből kiderülne, hogy ebbe a félelembe ő ma még belehal, aztán beülne az étterme előtt parkoló luxuskocsijába, és szaladna a rendőrségre, hogy a biztos urak védjék meg? Két facebook-promóció közé beékelne egy bejegyzést arról, hogy milyen szánalmas p*cs az, aki Mészáros Lőrinc tévéjének jól tartott porondmestereként azon szakmázik, hogy engem ki és miért fizet, ahelyett, hogy azt a kérdést tenné fel, őt ki és miért fizeti, aztán szaladna a rendőrségre, hogy a biztos urak védjék meg? Esetleg megpróbálná megkülönböztetni a bolondot a bohóctól, ha már pénzt adott érte, és már szaladna is a rendőrségre, hogy a biztos urak védjék meg?

„Nem kell a kamugengszterkedés, Majka papa! Mindenki tudja, hogy bőven van mit vesztened, ahhoz pedig úgy ragaszkodsz, hogy a tíz körmöd is beletörik” – zárja posztját Puzsér Róbert.

Majka és Puzsér között nem ez az első összezördülés, ugyanis Puzsér Róbert akkor is beszólt Majkának, amikor a rapper kiakadt, mert Krúbi nyert az idei Fonogram-gálán ‘az év hazai rap vagy hip-hop albuma vagy hangfelvétele’ és ‘az év felfedezettje’ kategóriákban is.

 

 

 

 

 

forrás



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?