Celeb / Híresség

Kezdődik: ByeAlex és Gáspár Laci is üzent az X-Faktor mindent eldöntő adása előtt, a kommentelők nem is hagyták szó nélkül a dolgot

„Jövünk Andor és Tibi haverjaimmal” -írta ByeAlex, „Jövünk Zdroba Patrik spanommal” – üzente Gáspár Laci.

 

 

 




 

Már csak pár óra, és kezdetét veszi az RTL Klubon az X-Faktor döntője. A három döntős, Ruszó Tibi (16), Vanek Andor (16) és Zdroba Patrik (26) gőzerővel készül az utolsó élőshow-ra, amelynek végén eldől, ki nyeri a milliós fődíjat. A Blikk olvasói már szavaztak, ha ide kattint, megtudhatja, náluk ki a nyerő.

ByeAlexnek különösen izgalmas lesz az este, hiszen két versenyzője, Vanek Andor és Ruszó Tibi is esélyes a győzelemre. A két fiú mellett Gáspár Laci mentoráltja, Zdroba Patrik száll még harcba a győzelemért. ByeAlex és Gáspár Laci is üzent a Facebookon, majdnem ugyanazzal a szöveggel:

 

 

Tavaly, tavalyelőtt, és idén is a barátommal küzdünk meg azért, hogy a mi versenyőnk legyen az év legjobb énekese az X-faktorban! Jövünk Andor és Tibi haverjaimmal! Hajrá Laci 🔥 Hajrá Patrik

Közzétette: ByeAlex – 2019. december 14., szombat

A mentorok üzeneteikben emlékeztetnek arra, hogy már harmadik alkalommal küzdenek meg egymással, hogy az ő versenyzőjük legyen a legjobb, és sportszerű módon az ellenfeleknek is kijut egy-egy „hajrá”. A kommentelők egymás után gratulálnak a korrektséghez.

 

 

 

 

forrás



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?