Celeb / Híresség

Ruszó Tibi, az X-Faktor sztárja: „Előfordult, hogy alig került az asztalra ennivaló”

A balogújfalusi tehetség a Meglepetés csütörtöki számában beszélt arról, hogy az X-Faktor milyen változásokat hozott az életébe. Többek között mesélt családja nehéz körülményeiről, illetve a jövőjével kapcsolatos elképzeléseiről.

 

 

 

 




 

A tizenhat éves, felvidéki Ruszó Tibort az idei X-Faktorban ismerhette meg az ország. Az ifjú tehetség hosszú ideje álmodozott arról, hogy egyszer ő is a népszerű tehetségkutató színpadán énekelhet. Korábban már nekifutott a válogatónak, ám édesapja váratlanul rosszul lett amikor Budapestre értek, így Tibi akkor nem tudta megmutatni kivételes énekhangját a mentoroknak. Végül 2019-ben sikerült eljutnia a válogatóra, bekerült a legjobbak közé, a héten pedig már a szombati elődöntőre készül. „Most kezdem érezni, hogy ha ez így megy tovább, akár nyerhetek is, ami nagyon jó lenne, mert megváltoztatná a családom életét” –árulta el az énekes.

 

A finalisták elmesélik, mi volt a legjobb élményük a műsorban! 🥰 És neked mi volt a kedvenc pillanatod, ami hozzájuk köthető? #xfaktorhu

9,154 Likes, 61 Comments – X-Faktor (@xfaktorhun) on Instagram: „A finalisták elmesélik, mi volt a legjobb élményük a műsorban! 🥰 És neked mi volt a kedvenc…”

A szegénységben élő fiú ugyanis csak ezt a kiutat látja. Bár szülei igyekeztek megadni neki mindent, amit csak tudtak, Tibi számtalanszor megtapasztalta a nélkülözést.

Előfordult, hogy alig került az asztalra ennivaló.

A versenyzőnek nem csak maga az X-Faktor jelentett újdonságot, hiszen egyhangú felvidéki életéből belecsöppent a lüktető fővárosba. Elmondása szerint nagy élmény volt számára megismerni Budapestet és szeretne majd itt élni, annak ellenére, hogy az első napokban túl zajos volt neki a város. Most már el sem tudja képzelni, hogy hazamenjen és ott folytassa, ahol a tehetségkutató előtt abbahagyta. Szeretne kitörni a nehéz körülmények közül és egyszer majd szép, nagy házzal ajándékozná meg a családját.

A hirtelen jött népszerűség miatt azonban egy időre meginogni látszott a párkapcsolata. Barátnője nehezményezte, hogy Tibi rengeteg hízelgő levelet kapott, legfőképpen lányoktól. Ám a fiú nem akarta emiatt elveszíteni szerelmét, hiszen semmilyen komoly szándéka nem volt egyik rajongójával sem. Végül egy romantikus ebéd keretein belül sikerült megbeszélniük a dolgot és megint egy párt alkotnak.

 

 

 

 

 

Az énekes az is bevallotta, hogy kicsit megijedt amikor megtudta, hogy ByeAlex mentoráltja lesz. Erről így nyilatkozott: „Nem állt valami kedves ember hírében, és a tévében is mindig olyan szigorúnak tűnt. Aztán amikor elkezdtünk együtt dolgozni, megnyugodtam, mert egyáltalán nem olyan, amilyennek a felszínen tűnt”. Mentora nagyon sokat dolgozik azon, hogy megtalálja Tibi karakteréhez a legpasszolóbb stílust, és bár a versenyző szerint nem sok közös van kettejükben, mégis mindig gördülékenyen megy a munka. Örül annak, hogy együttműködésüknek köszönhetően saját dala is van, s már egy komplett albumon gondolkozik.

Tibi elmondta, hogy sokszor kimerítő számára a felnőtt élet és az X-Faktorral járó rengeteg munka, de egy pillanatig sem bánja, hogy belevágott. Nagyon ambiciózus, álma, hogy egyszer eljusson Amerikába és felléphessen New Yorkban.

 

 

 

 

forrás



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?