Celeb / Híresség

Csak úgy tarol Gáspár Bea szakácskönyve: ennyit kaszálhat receptjeivel Győzike felesége

Bár csak két hete jelent meg Gáspár Bea szakácskönyve, máris elkapkodták a boltokból – a siker pedig anyagilag sem elenyésző.

 

 

 

 




Hatalmas siker övezi Gáspár Bea szakácskönyvét! Győzike felesége két hete jelentette meg első receptes kiadványát, ám már most a második nyomást készíti elő a kiadója, ugyanis szinte mind a 8 ezer darabot elkapkodták a vevők. A Bea konyhája jelenleg is a 22. helyen áll az egyik online könyvesbolt toplistáján, erősen limitált belőle a készlet. Ez pedig bevételi szempontból is kifejezetten sikeresnek mondható: a Színes Ász szerint a 4990 forintos könyvből nagyjából 2 millió forint lehet az, amely visszafolyt a szerzőhöz, azaz Beához, ez az összeg pedig csak nől majd az újbóli kiadást követően.

„Tudom, mindenki ezt mondja, de őszintén nem számítottam rá, hogy ekkora siker lesz a könyv. Abban azért bíztam, hogy a karácsonyi szezonban szépen elcsorog majd, de arra nem, hogy ilyen hamar újra kell majd nyomni” – kezdte a lapnak a kétgyermekes anya, aki szerint az igazi öröme nem a pénzben, a sikerben van.

„Nem ez a könyv oldja meg az életünket, szóval hoz, amit hoz… Nem ez a lényeg! Inkább az az érzés megfizethetetlen, amikor megírják nekem a háziasszonyok, hogy ezt vagy azt elkészítették a receptem alapján, és imádta a család” – meséli Bea, aki a dedikálást is szerette: volt, ahol három órán keresztül szignózta a könyveket.

 

 

 

 

 

forrás



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?