Celeb / Híresség

Luxus Vivien: Elvárom, hogy a párom gazdagabb legyen

A Női Titkok Várkonyi Andinál című műsorban az ideális férfi lesz a téma ma, december 8-án este 22 órakor a Life TV-n. A vendégek: a luxusfeleség Vasvári Vivien, Hódi Pamela, Doszpot Evelin és Szebeni István.

 

 

 

 

 




Vasvári Vivien szerint nőnek maradni mindig nagyon fontos. „Az életem során mindig olyan férfiakat vonzok be, mint amilyen az apukám, de nem tudok az ilyen férfi mellett boldog lenni… Az a baj, hogy már nem tudunk számítani – mi nők – a férfiakra, ezért a nőnek meg kell tanulnia függetlennek maradnia a férfitől, viszont kell, hogy még így is nő tudjon maradni a kapcsolatban.”

 

 

 

 

 

 

Vasvári Vivi bevallotta, hogy nem mindegy neki, hogy mennyi pénze van az új szerelmének: „Jelenleg elvárom azt, hogy egy pasi magasabb szinten legyen tőlem anyagilag. Nem szeretnék a jelenlegi szintemből leadni. Azt szeretném, hogy egy olyan férfi példa legyen előttem, aki megteremti a jót, akire a gyerekeim is fel tudnak nézni…Nem dőlnék hátra, hogyha milliárdos párom lenne,ugyanúgy főznek, mosnék, takarítanék, gyereket nevelnék és dolgoznék. Mindezt azért, hogy biztonságba érezzem magam.”

Hódi Pamela elmesélte, hogy milyen családból származik, hogy apa nélkül nőtt fel, hogy az édesanyja volt számára a nő és férfi megtestesítője. Soha nem volt közös kasszán férfival, derül ki az adásból. „Nem tudom, nem tudtam úgy tisztelni a férfiakat az életem során, ahogy kellett volna” – elmélkedett.

 

 

 

 

 

forrás



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?