Celeb / Híresség

Hoppá: Amerikába repül Manuel – erre készül az X-Faktor szombati kiesője

Hétfőn délelőtt a Blikk szerkesztőségében vendégeskedett az X-Faktorból kiesett Manuel.

 

 

 

 




 

Manuel volt a Sztárchat vendége hétfőn délelőtt – az X-Faktorból kiesett énekes 11 és 12 óra között élőben válaszolt a Blikk olvasónak kérdéseire. Kiderült, vajon mennyire bánkódik, hogy véget ért számára a műsor, szóba kerültek a zenei tervei, sőt még azt is elárulta, hogy hamarosan Amerikába repül.

Manuel válaszait a cikket lejjebb görgetve tudja elolvasni.

 

 

 

 

 

Mi a terved a műsor után?

Szeretnék minél több klipet kihozni, egy-másfél havonta, hogy fenntartsam az érdeklődést. Minél több új dalt szeretnék, illetve más előadókkal együtt dolgozni, mint például Missh.

Szia Manu! Nekem te voltál a kedvencem, egyszerűen nem értem, hogyan eshettél ki Andorral szemben…

Én sem értem 🙂

Sajnálom, hogy kiestél, remélem, nem adod fel az álmaidat, és tovább zenélsz majd. Üdv: Peti

Nyugi bátyja, nem adom fel 🙂

Edinával együtt vagytok még? Miért nem volt ott amikor kiestél? Mi lehet annál fontosabb, mint amikor a szerelmed jövőjéről döntenek… Én ezt nem értem.

Együtt vagyunk, de volt egy fontos dolga, ami miatt nem tudott ott lenni. De otthon nézte.

Kivel voltál jóban? Volt valaki az énekesek közül, akivel nem jöttél ki, vagy nem szeretted?

Mindenkivel igyekeztem jóban lenni.

 

 

 




 

 

 

Szerintem neked ByeAlex sokat fog majd segíteni. Amúgyis azt írta, hogy olyan vagy, mint amilyen ő volt, Sokat beszélgettetek? Barátok vagytok?

Mondhatom azt, hogy szerintem barátok vagyunk. Sokat dumáltunk mindenféle témáról, nemcsak zenéről. Nagyon sokat segített nekem, sokat köszönhetek neki és valószínűleg a jövőben is fogunk még együtt dolgozni.

Hol lehet veled találkozni? Egy rajongó lány… 🙂

Itt vagyok a Blikkben. 🙂

Szerintem az volt a baj, hogy nem tud énekelni… Nagyon karcos hangod van, tök jó, de ez nem ének. És sajnos minden dalod pontosan ugyanolyan volt….

Van egy egyedi stílusom, ami nem sok embernek van itthon. Ez sokaknak szokatlan és nem is értik, ezért mondják rá, hogy unalmas, illetve mert ezt hallották a tv-ben másoktól. Akik nem értik ezt a stílust nem is fogják észrevenni azokat a változtatásokat, amik történnek a különböző számokban. Ezek a dalok egyáltalán nem egyformák, csak a stílusuk ugyanaz.

Szia Manuel? Én végig neked drukkoltam, és ha ciki, ha nem, sírtam, amikor kiestél 🙁 te nem voltál összetörve?

Én nem voltam egyáltalán összetörve. Amikor kiderült, nagy súly esett le a vállamról, örültem, hogy ki tudom magam majd pihenni, és olyasmiket csinálni szabadidőmben, amire eddig nem jutott idő.

Kállayval lesz közös szám?

Lehetséges, simán elképzelhető.

Szia! Értem én, hogy fiatal voltál, meg zűrös család, ezért loptál az állat otthonból, de remélem tanultál belőle. mikor mész oda dolgozni? Nem gondoltál arra, hogy fiataloknak tarts előadásokat, hogy miért nem szabad drogozni/inni/bármi? Szerintem tök hiteles lennél, mert sok mindenen mentél át.

Még nem gondolkodtam ezen, később lehet róla szó.

 

 

 




 

 

 

Tényleg több milliós ruhák voltak rajtad a műsorban? Nem volt ez fura…? Gondolom, régen nem tehetted meg, hogy drága ruhákban mászkálj.

Hát ez azért túlzás, hogy több milliós, még az egymillió se volt meg, csak megközelítőleg. Régen nem tehettem meg, most sem tehetem meg, hogy ilyen drága ruhákban legyek. Egy kicsit úgy éreztem magam, mint azok a külföldi előadók, akiket hallgatok, majd biztos lesznek nekem is drágább ruháim, ha nem is ennyire drágák.

Szia! Nekem te voltál a kedvencem, azt tervezem, hogy a Hosszú volt a télből magamra tetováltatok egy idézetet 🙂 Példamutató, amit csináltál. Az is tetszett, hogy anyukád minden adáson ott volt veled. vigyázott rád, vagy csak érdekelte, hogy milyen vagy? Manu, ez füst lett!:))

Én majd villámot fogok magamra tetováltatni, később brutálabb helyekre is tervezek tetoválást, mondjuk arcra.

Bye Alexszel mikor lesz közös szám?

Most januárban tervezzük kiadni, nem tudom, hogy végzünk-e vele addig. Én ma írom meg a szöveget hozzá, készül majd hozzá klip is.

Van-e tervben album?

Egyelőre nem akarok albumot, mert nem lenne túl okos lépés. Van már most is egy albumnyi számom, de egyszerre kiadni most ezeket szerintem nem lenne túl előnyös. Szépen adagolva adom majd ki, márciusban tervezek kimenni Amerikába, hogy ott videoklipet forgassak. Nagyon szeretném, ha sikerülne, egy barátommal mennék, aki egyébként klipeket forgat. 3-4 klipet tervezünk kinn leforgatni, amiket később adagolva adunk ki. Amerikát hozok majd Magyarországra. 🙂

 

 

 

 

 

forrás



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?