Életmód

„Engem kellett volna választanod!” – üvöltötte az esküvőre berontó fehér ruhás nő

Stacey Owennel megtörtént minden menyasszony talán legnagyobb rémálma. Aztán jött még egy fordulat…

 

 

 

 

 




A menyasszonyi rémálmok közt előkelő helyen szerepelhet az, hogy a buli közepén berohan menyasszonynak öltözve az őrült ex, és magának követeli az újdonsült férjet.

Stacey Owennel pont ezt történt, bár akkor még nem tudta, hogy továbbra is az a nap marad marad majd élete egyik legboldogabbika – írja a Mirror.

Stecey a walesi Aberdare-ben mondta ki a boldogító igent vőlegényének, Kerinek. A házasságkötés utáni lakodalomban már épp a tetőfokára hágott volna a hangulat, amikor az ajtóban egy nő jelent meg menyasszonyi ruhában azt üvöltve, hogy állítsák meg az esküvőt, neki kéne most ott állnia.

Az ünneplők földbe gyökerezett lábbal álltak az intermezzo láttán, bár néhányan nevettek, akkor még igencsak rémült volt a menyasszony. Mikor azonban a hívatlan vendég mikrofont ragadott és énekelni kezdett, akkor már ő is nevetett, főleg amikor az állítólagos szerető a menyasszonyi csokorral kezdte ütlegelni a férfit.

 

 

 

 

 

Kiderült, hogy az egész csak egy beugratás volt, a hisztérika bőrébe pedig egy ismert walesi komika, January Rees bújt, akit az egyik koszorúslány, Jackie Lewis szervezett be.

A turpisságról rajta kívül csak a DJ tudott, így valóban nagy volt a meglepetés, ám Lewis szerint a menyasszony imádta a poént még akkor is, ha először majdnem megállt a szíve.

 

 

 

 

 




 

 

 

 

 

forrás



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?