Celeb / Híresség

Elképesztő! Erre a műtétre készül Gáspár Virág:

A Gáspár család kisebbik lánya, Virág már gyermekkora óta elégedetlen az orrával. Édesapja, Gáspár Győző, lánya 18. születésnapja utánra adott neki engedélyt:megműttetheti az orrát.

 

 

 
 

Gáspár Virág már 17 éves és a közösségi médiában is elég népszerű. Instagram oldalán nemrég egy rajongói kérdésre válaszolt: a orra az egyetlen dolog a külsejében, ami zavarja.

Ha ciki,ha nem, de ha idősebb leszek,az orromat szeretném megműttetni. Sose voltam az operáció híve de ez az egy dolog ami nagyon zavar magamon– válaszolt a követőinek közösségi oldalán Virág.

Bors információi szerint a családapa, Gáspár Győző nem lepődött meg a hír hallatán, ugyanis tudott róla, hogy a lánya nincs kibékülve az orrával. Ebből nem is volt otthon konfliktus sosem,de Virágon csak a 18. születésnapja után végezhetnek el plasztikai műtétet.

Tudtam róla, hogy nem tetszik neki az orra,már kislány kora óta mondogatja ezt.Már régóta meg is beszéltük,hogy amint nagykorú lesz,megengedem neki a műtétet.-nyilatkozta Győzike a Borsnak.

 

 

 

forrás►► HA TETSZETT A CIKK, KÉRJÜK LÁJKOLD ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! ❤ KÖSZÖNJÜK!VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?